E, ovako treba... > Honda

Honda B75, kada ga upalim ima prejak gas koji ne mogu da smanjim

<< < (3/7) > >>

Šomi Quicksilver 300:

Poslušaću te, danas imam neke obaveze ali sutra lepo skuvam kaficu i počinje operacija ponovo...
Ovu diznu što ti kažeš da naleže na plovak, u njoj je baš bilo dosta naslaga, kada sam ga prvi put otvorio, opet ću je pročistiti na tvoj način..
Jel si na ovu pločicu mislio kada si rekao da tako šteluješ plovak

I ako dobro kapiram ovu sliku, plovak treba da bude na 7mm kada počne da pomera diznu ili ?

Ljuba:
Tako je, ne verujem da se to samo od sebe poremetilo ali naslage mogu svašta da urade. Da se vratim na onaj leptir, proveri kako on naleže u mirnom stanju, ako tu ima naslaga onda je praktično otvoren usis i eto belaja.
Ali te rupice su glavne, mora vazduh da prolazi i na kraju mora da reaguje na štelovanje vazduha, kod tebe to nije slučaj i najverovatnije je to.

Na kraju (ako ne pomogne) preostaje ultrazvučno pranje kod nekog majstora.

Šomi Quicksilver 300:
Ok, evo sad doručkujem i ipak se danas bacam na posao, uslikaću sve šta sam radio pa komentarišemo... To ultrazvučno pranje ću izbeći u širokom luku  no125, pošto ovde (u norveškoj) mislim da bi me to izašlo jedno 10ak puta više nego u Srbiji

Šomi Quicksilver 300:
Završio čišćenje, totalno rasklopio karburator, svaku rupicu pročistio i produvao, licnom i iglicom, štapićima za uši i benzinom prao i gde ne treba.
Proverio leptir, ok zatvara, mada je bilo prljavštine na štapićima posle pranja...
Posle toga sam ga upalio i radio je mnogo mirnije ali sam ga odmah ugasio zato što nemam bure sa vodom sada  k5 ...
Ne smem još da se radujem, ali gledaću što pre da ga bućnem u neko bure ili jezero da ga probam, pa javljam.
Ljubo, biće da si bio u pravu, čim saznam kako se ponaša u vodi javljam...
Mislim da smo uspeli, hvala svima na pomoći  114
Evo par slika

budens72:
Nemoj nikada paliti motor koji se vodom hladi na suvo.... ili "slušalice", crevo...ili bure...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju