E, ovako treba... > Honda

Honda B75, kada ga upalim ima prejak gas koji ne mogu da smanjim

<< < (4/7) > >>

Šomi Quicksilver 300:
Znam za to, bukvalno sam ga cuo i ugasio... Kao sto napisah, jedva cekam da ga potopim negde pa javljam kako se ponasa

Šomi Quicksilver 300:
Opet ja sa mojim problemima, pronašao sam bure (smećarska kanta je poslužila ok)
Ništa nisam uradio čišćenjem karburatora
Evo ovako, sve sam usnimio da pogledate kako se ponaša...
Pre ovog snimka radio je 10ak min, tako da je motor bio topao.
1. Dizna za vazduz je bila zavrnuta do kraja, i kada je odvrnem opet nikakve promene nema(vidi se na snimku)  no125
2. Obratite pažnju kada izbacim u ler, motor počinje još jače da radi, da li je to normalno???

Evo ga link snimka http://videobam.com/gLOYg

packe:
Ocigledno da je karburator u problemu kupi karburator kliner ili neku hemiju kao aksel graso  skini karburator i potopi.Kad nereaguje na vazduh neki kanal je zapusen .Na snimku se vidi da ga ugusis na usisu vazduha.Naj bolje je odraditi u ultra zvucnoj kadici    ffff

Šomi Quicksilver 300:

--- Citat: packe  12, 04, 2015, 07:46:56 pre podne ---Ocigledno da je karburator u problemu kupi karburator kliner ili neku hemiju kao aksel graso  skini karburator i potopi.Kad nereaguje na vazduh neki kanal je zapusen .Na snimku se vidi da ga ugusis na usisu vazduha.Naj bolje je odraditi u ultra zvucnoj kadici    ffff

--- Kraj citata ---

Packe, veruj mi da sam juče skinuo karburator u 08h, doneo ga u kuću i na tenane, čistio do 11h...
Uzeo sam neke ženine omekšivače za ribanje(opasne kiseline, morao sam rukavice da stavim)
Pokiselio karb u jednu oko 30 min, četkicom za zube opravo, svaki kanal, diznu, rupicu čačkao po 5min sa medicinskom iglicom, licnom, na kompresoru izduvavao, isprao u vreloj vodi, pa opet ponovo sa drugom kiselinom, ceo proces...
Smem da se zakunem da je karburator ne čist, nego prečist , posebno sam obratio pažnju na kanale sa dovodom vazduha...
Jedva sam čekao da ga vratim na motor, kada sam ga napakovao ono, NIŠTA, poludeo sam

Šta me još buni a možda znači informacija... Jedna svećica mi je suva, druga vlažna...Jel to govori nešto ???

Ljuba:
Dakle tu ima više problema.
Ta svećica ne radi, prvo proveri da li kabl baca struju na nju da prvo to eliminišeš a onda zameni svećicu pa ponovo proba.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju