Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Izvlacenje prikolice ispod ladje
DuleN:
Ja sam za to da se Lakiju dodel zuti karton, jer oce da stavlja na ozbiljnu spravu tockove od vrndelja !
LSI:
Зашто мени, друже Судија?
Па ја нисам ништа крив!
То што Зортер мисли другачије и мисли да четири точка грађевинских колица не могу издржати терет од 250 кг не значи да је он у праву. То је нешто што би тек требало доказати али ја сам уверен да сам у праву, а он нека се љути колико хоће (његово демократско право).
vasa:
U našem selu mi to radimo ovako...
Alexa:
Ova vasa rasprava me podseca na nekadasnje "partijske sastanke" kada se smatralo da je pozeljno, tako reci obavezno da svaki clan partije uzme ucesca u "diskusiji" bez obzira da li imao sta da kaze ili ne kuku. Ovo je toliko prosta naprava da su tockovi najmanji problem. Mogu i ovi i oni i jaci i slabiji, moze se napraviti dodatak u vidu stabilnog oslonca prilikom podizanja i t.d. Ovo je IDEJA za one koji imaju potrebu da istovaraju odn. utovaraju svoj camac bilo da su pozajmili prikolicu ili im je neko prevezao camac do kuce ili, kao ja, sto zele da im prikolica bude slobodna u periodu kada camac nije u vodi llll
bugi:
Drugari moji pa cemu ovo...
Imam dizalicu za camce koja je dizala kabinase od 9m i kosta 100EU
Tockovi kao sa kontejnera jer sam maznuo caletu sa magacinskih kolica i sve sam napravio
Poenta je da nama ne treba dizalica koja voza camac po dvoristu vec samo da digne dok se nesto ne poturi a tockovi da se lako dovede u poyiciju za dizanje
a onaj flasencug od 2T kinez mi se raspao posle prvod dizanja od 1.5T
Zasto sam pravio dizalicu
Jedan dan utovarim elana od 6m sa kabinom na prikolicu i shvatim da ima preko tone
15 momaka nije moglo da ga skine sa prikolice a vozio sam ga 10km...kako ni sam ne znam
Potklocao sam prikolicu da ne polomi torziju i otisao ujutru da kupim gvozdje i napravio dizalicu da bih oslobodio prikolicu
Ta ista dizalica mi je sluzila kad sam farabao pasare i vece siklje
Staje u ford mondea i zatvorim gepek
Sirina 3m a visina 4m (stelujuca),dva tocka okretna i lako je upravljati
Eto ako nekom nekad zatreba pomoc oko skidanja ladje sa prikolice neka se javi...dabe ne cu doci ali podmitljive sam prirode 114 357 sajkaca
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju