Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Izvlacenje prikolice ispod ladje
LSI:
Хвала, Буги.
Да, тако нешто сам и ја имамо на уму. Нешто крајње једноставно, што би послужило да се на неком месту чамац подигне у вис, а не за то да се чамац, тако подигнут возика тамо-овамо.
Уместо точкова о којима сам ја писао, сасвим је могуће искористити и такве као на овој слици. Јаки су, обрћу се око своје осовине пун круг - довољно за мала померања.
Hromi Daba:
I od mene hvala.
Tako nesto sam i ja zamisljao.
Ovo za zadnji oslonac si upravu. Meni ne klizi nego pocne da se prevrce zato sto su mi kratki oslonci koji idu u poduznom pravcu.
Sto se tice visine planirao sam da bude čist otvor 330 da moze da se uveze ispod, pa mislim da nece biti problema.
Razmišljam možda na čekrke kao ovi da stavim
Točkove mislim da bi trebalo podupreti kad se dize jer to mnogo smanjuje moment na uglu. Ovi Ameri čak utegnu lancem noge. Ja čak razmišljam da pobijem klinove da sprečim pomeranje, a staviću i kosnike u uglu. Ovo sa rešetkom za gredu mi nije palo na pamet, ja sam hteo dva U profila, a možda je ovo lakše rešenje.
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
bugi:
Resetka je zakon i nije teska pa je jedan covek nosi
Tockovi su nepotrebni ako se dizalica ne nosi na teren...stabilnija je bez tockova a sto se tice ljuljanja od toga nema nista,stoji ona kako treba
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju