NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Šta mislite o ovom?
zoke:
1.JOHNSON
2. .........
3. .........
4. ..........
5. .........
6..........
7. ..........
8. .........
9. .........
10. ......
11. OSTALI motori
zankiki:
Bilo bi lepo ovakvu tvrdnju potkrepiti nekim argumentima, meni lično deluje neozbiljno...
Kao da npr napišem BMW 1,2,3,4,5,6..... ostala kola.
Ne poznajem motore toliko da tvrdim bilo šta, ali sam siguran da je svako imao i boljih i lošijih modela ili slično, tako da generalizacija ne dolazi u obzir.
Ljuba:
A ja opet znam par kolega koji su jedva čekali da se oslobode Johnsona, davio ih je ko zmija žabu.
zankiki:
To što neko od nas zna par ljudi, nije neki procenat na osnovu koga možemo formirati mišljenje.
Često ovde vidim kako se piše da je tomos nesiguran, ne znaš hoće li upaliti... Ja moj T18 imam mislim 4 godine, radi sve vreme bez greške, ali ne mogu da tvrdim da je odličan motor, samim tim što ima godina koliko i ja...
Ali verujem da su 4T honde dobri motori...
njegos68:
Ja sam imao evinrude 8 ks radio besprekorno... thumbup Sad imam pomo'ni dzonson 4 ks kao nov i isto radi besprekorno... llll Mada mislim da su HOnda i Yamaha ispred svih po kvalitetu...
mada ne kažem da posle honde i yamahe ima 10 praznih mjesta... pa onda ostali motori... MOje je mišljenje da su svi novi motori približnog kvaliteta,a kod polovnih motora ne znači mnogo marka motora,bitnije je jeli motor održavan i očuvan ili nije
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju