NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Šta mislite o ovom?

<< < (9/17) > >>

budens72:
Pre svega ne treba mešati 2t i 4t motore, zatim stare motore i motore nove generacije.... to je dupe i oko...

evrotec:
U svetu kazu koliko para toliko muzike

maverick:
Zoke je vjerojatno sentimentalno vezan, inace je to daleko od dobrog, u nekim momentima pouzdano i tu zavsrava, no i drugi brandovi ako cemo posteno i valjaju i ne valjaju, i honda i yamaha imaju uvijek po koji problematican model i tu se ne moze puno toga promjeniti...covjek si prisuti onoliko koliko moze, ali ako mu je tomos domet...stavar kulture je da kaze da ima ono sto moze a ne da kaze da je to najbolje  kuku

budayu:

--- Citat: njegos68  24, 01, 2014, 11:25:53 pre podne --- Ja sam imao evinrude 8 ks radio besprekorno... thumbup Sad imam pomo'ni dzonson 4 ks kao nov  i isto radi besprekorno...  llll  Mada mislim da su HOnda i Yamaha ispred svih po kvalitetu...
mada ne kažem da posle honde i yamahe ima 10 praznih mjesta... pa onda ostali motori... MOje je mišljenje da su svi novi motori približnog kvaliteta,a kod polovnih motora ne znači mnogo marka motora,bitnije je jeli motor održavan i očuvan ili nije
u pravu si.....njegos.....
--- Kraj citata ---

LSI:
Ponovo sam prelistavao oglase... Ne čini li se i vama da je ponuda jamahinih motora više nego velika?
Da li je moguće da je kriza tolika da toliko ljudi nema izbora nego da prodaju te motore od kojih je većina skoro nova?

Ne mogu da nadjem drugo objašnjenje, jer su to sasvim solidni motori.
Možda neko od vas ima bolje objašnjenje?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju