NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Šta mislite o ovom?

<< < (7/17) > >>

zoki novus:

--- Citat: zankiki  21, 01, 2014, 08:26:12 pre podne ---
--- Citat: Ljuba  18, 01, 2014, 14:48:58 posle podne ---Tako i ta Honda, to je napravljeno da TRAJE, bez mnogo kerefeka i kojekavih našminkanih dodataka, troši 2,5-4l i neće te ostaviti na vodi, samo redovno održavanje, daj mu šta mu i kad treba i nema šta da se misliš.

--- Kraj citata ---

Jesi siguran za tu potrošnju, nešto mi deluje previše? Toliko bi trebalo da troši neki 2T motor, te snage?
Pitam jer sam baš u fazi da zamenim moj Tomos18 sa nekom HONDOM 9,9 4T, ali sam računao da ti četvorotaktni dosta manje troše, tj da honda 7.5 ne bi smela da predje 2-2,5 litara na punom gasu?

@maverick: zato ja idem na Dunav sa dva tomosa (18 i 4), uvek će jedan da upali  kgk

Mene ovaj oglas svrbi...
https://www.kupujemprodajem.com/Honda-9-9ks-15ks-sa-Alnaserom-2001g-10105042-oglas.htm?filter_id=6969

--- Kraj citata ---

Ne postoji motor od 8ks koji na punom gasu trosi manje od 2l (osim dmb-a  6589)
Taj sto te svrbi na punom gasu trosi preko 4l

zankiki:
Taj bih vozio na pola gasa... možda malkice jače, 2/3 max

zoki novus:
Racunaj na prosecnu potrosnju od blizu 3l.
Inace motori su pouzdani i izdrzljivi jedina mana elektronika koja zna da izda u tim godinama...

shomysss:

--- Citat ---Inace motori su pouzdani i izdrzljivi jedina mana elektronika koja zna da izda u tim godinama...
--- Kraj citata ---

I meni je neki majstor rekao za tu elektroniku ali mu nesto i nisam verovao :)...

Jel imao neko taj problem sa elektronikom?

Labud 1258:
Možda bude od pomoći

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju