NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Šta mislite o ovom?

<< < (17/17)

zankiki:
Meni sigurno ne. Mada razmišljam - ima mesta, ima snage, nije puno para... Kako se neko već nije zaleteo.

Jedino što mi je na toliku brodinu ona brzina uzvodno uz 2 litra na sat više nego sumnjiva

oblak:
Prosle zime je ovaj gliser stajao u Ostruznici, covek ga je davao za 5000 €. Ne znam dal je promenio vlasnika, dal ga je neko kupio pa sad prodaje ili ga je vlasnik malo doterao i ponovo prodaje. Ima dve noge, jedna je u ocajnom stanju i ako je on to nesto servisirao, jedna noga je bukvalno trula. Zadnji desni bok je bio jako udaren pa je to nesto gitovano, krpljeno ali jako lose i ruzno. Unutra su ubaceni motori i sve je to marinizirano ali toliko komplikovano da je to haos jedan kad se pogleda. Unutrasnjost je pretapacirana nekom jambiolijom koja se ljustila na sve strane i visi ko gace. Sam model je cudan sa velikim san dekom ali nekako nepraktican, nema samoodlivni kokpit i sve je nekako bezveze. Koga interesuje nek pogleda, meni nije bio opcija zbog prekomplikovanosti sistema i jako loseg stanja svega.

dalibor:
Zašto odmah sumnja???
Pa šta mislite za koliko para može da se proda. Možda po vama 15000e bi bilo realno.
Ne možeš da prodaš bicikl a kamoli brod.
Drugo ne treba biti alav.
Kapetane ako nemaš lovu za 5l nafte onda jedarce, Ili se vozi čunom. sajkaca
jahta je u dobrom stanju. sa obzirom na godište.
motori su odlični. Kao i trup
Svakom ko se i malo razume u motore i nautiku, preporučujem ovaj motor sa bravo1 z-pogonom.
Potrošnja? koliko se puta diskutovalo o ovoj temi.
Kako mislite da nešto što je teško skoro 4t tera motorić od 9.9-15ks. može, ali kako.
Potrošnja je ta kao što sam naveo od 2-10l po motoru. Koji mogu odvojeno da se voze. Za laike svaki motor ima svoje komande.
BROD jE NA SAVI I DUNAVU OD 2004.
KOME jE jEFTINO NEKA SLOBODNO DA VIŠE.
Samo bez fora "čim je ta cena, mora da nešto nije dobro".
----------------------------------------------------------------------------

zankiki:
Ček, ček, jel 2 litre po motoru, ili 2 litre?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju