NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Šta mislite o ovom?
LSI:
Naidjoh večeras na ovaj oglas:
http://www.kupujemprodajem.com/johnson-33-9492128-oglas.htm?filter_id=103
Šta mislite o ovom motoru?
Kolika je potrošnja?
Koliko je bučan?
dugamm:
LSI , Vi kao iskusni forumas , trebalo bi da znate kako da napisete naslov za neku temu !
Zar nebi logicno bilo da ste napisali JONHSON vanbrodski motor ...??? a ne sta mislite o ovome ???
dragand:
Ja imam Johnsona 20hp. Bučan jeste. Potrošač jeste ali je dosta pouzdan. Ta 33-ka se prodaje već duže. Pitanje kakva je (servisirana, predihtovana itd)
LSI:
--- Citat: dugamm 15, 01, 2014, 21:07:12 posle podne ---LSI , Vi kao iskusni forumas , trebalo bi da znate kako da napisete naslov za neku temu !
Zar nebi logicno bilo da ste napisali JONHSON vanbrodski motor ...??? a ne sta mislite o ovome ???
--- Kraj citata ---
Eto, ga sad!
Da sam tako napisao, čini mi se, ljudi bi pomislili da ja prodajem motor. A mene je samo zanimalo šta ljudi misle o motoru koji sam video u jednom oglasu.
Ali, dobro - prihvatam i kritiku. Možda ipak to i nije bilo tako jasno kako se meni činilo.
Ne znam čiji je motor i nisam hteo da zovem oglašivača, nego baš da čujem da li je neko imao iskustvo sa tim motorom. Jer, za cenu iz oglasa, možda to i ne bi bila loša kupovina za nekog ko nema motor. Mada, porez bibio dosta visok.
srsa:
Лазо, тај мотор је још мало па твој вршњак. ha ha
Шалим се наравно, имао сам Јонија 30 кс (додуше доста млађег од овог), јак, поуздан, снажан, потрошња око 10-ак литара, мало бучнији, али то је карактеристика двотактних Јонсона. Овај овде, уколико је очуван, може још добро да послужи, а цена није висока. ffff
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju