NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Šta mislite o ovom?
Ljuba:
E pa gledaj, i ja sam tako pre mislio i kada sam ga uzeo trošio mi je oko 4,5 na punom gasu.
Posle remonta, dakle štelovanje ventila, revizija karburatora, nove svećiće (original) doveo sam ga na recimo vrlo blizu 4l na punom gasu,
Međutim na 2/3 gasa slika je drugačija, 2-2,5 kako kažeš a inače ko vozi stalno sa punim gasom, to samo kad baš treba, sa 2/3 sasvim je dobra brzina.
Taj iz oglasa meni liči na dobru kupovinu, naravno posle probe i uz izvesnu korekciju cene, pogotovu što može na 15KS, onda si pobedio.
Darkobp:
Neznam Ljubo kako ste vi nastelovali tu Hondicu al 4l/h za taj motor je abnormalno puno,toliko ne trosi Johnson iste snage 2t na punom gasu eek
Ja imam takav indetican motor samo par godina noviji(bf8 97god) i na nekih 3/4gasa vrti potrosnju 1.7-1.8l/h, i kad bih ga bas maltretirao na punom gasu mislim da ni u ludilu ne bih presao 2.5l/h 6589
Ljuba:
Moguće da je prethodni vlasnik digao specijalu (generalna), znam da je nešto pričao oko toga ali nisam obraćao pažnju.
shomysss:
Obratite paznju na godista motora.U prethodnom periodu sam aktivno trazio motore (najvise na sajtu KupujemProdajem) i kontaktirao sam mnogo prodavaca.Skoro svi imaju istu pricu oko godista (o kojoj ste vec diskutovali) a to je da niko ne zna koje mu je godiste motor ali vecina (koje sam ja kontaktirao) kazu da je iz devedestih.I meni ne bude tesko pa na netu nadjem neku sliku sa motorima i godistima (za Hondu) a za modele kojih nije bilo na slici sam zvao momke u Futogu.Zakljucak:99% ljudi na oglasima je slagalo za godiste.Kada bi im ja rekao da su im motori stariji svi su bili u fazonu 'Da,da upravu ste i ja sam sumnjao".Ovo pisem iz razloga sto ja za starije motore traze isto ili vise para nego za mladje i to im prolazi (Honde '97,'98,'99 godiste cija se cena krece oko 700-750-800 eura oni za tu cenu prodaju motore iz '80-tih)...Pozzz k5
Kapetan:
trazite svima serijski broj motora, pa proverite online... mislim da je ljepoja ostavio dole u njegovoj temi brdo linkova i uputstva za provere godista ..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju