NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Šta mislite o ovom?
zoki novus:
Vredi
zveki66:
Mislim da je tema odlicna i na pravom mestu ako se tice samo motora ili plovila koja su na prodaju. Umesto da svako otvori novu temu, ovo bi bilo mesto gde bi svako ko je zainteresovan da nesto kupi mogao da zatrazi misljenje od drugih clanova foruma.
Evo, pored LSI da pitam i ja za vase misljenje. Jurim neki motor za moj camac pa naleteh na ovaj oglas. Sta mislite o ovom motoru:
http://www.kupujemprodajem.com/Volvo-penta-9-9hp-10062138-oglas.htm?filter_id=6969
broker975fx:
Pa to je još starije od ovg LSI,
Sve zavisi šta hoćeš ako ti treba motor da se pomeriš 100 metara gore dole onda je verovatno tako nešto ok. Za nešto ozbiljnije mislim da se mora isprsiti malo više, barem do neke Yamahe ili Honde tih snaga, koje su barem tri puta skuplje
maverick:
I noviji motori se kvare i tesko je do dijelova, sto se tice ovih s oglasa broker je dobro napisao za par stotina metara dobar je i tomos i ovo sto se nudi...za sve ozbiljnije boravke pogotovo na dunavu, gdje trenutak kad motor nece upaliti a idu silni brodovi ovisi vlastiti zivot i najmilijih koje vozimo......nikako ne bih preporucio
zankiki:
--- Citat: Ljuba 18, 01, 2014, 14:48:58 posle podne ---Tako i ta Honda, to je napravljeno da TRAJE, bez mnogo kerefeka i kojekavih našminkanih dodataka, troši 2,5-4l i neće te ostaviti na vodi, samo redovno održavanje, daj mu šta mu i kad treba i nema šta da se misliš.
--- Kraj citata ---
Jesi siguran za tu potrošnju, nešto mi deluje previše? Toliko bi trebalo da troši neki 2T motor, te snage?
Pitam jer sam baš u fazi da zamenim moj Tomos18 sa nekom HONDOM 9,9 4T, ali sam računao da ti četvorotaktni dosta manje troše, tj da honda 7.5 ne bi smela da predje 2-2,5 litara na punom gasu?
@maverick: zato ja idem na Dunav sa dva tomosa (18 i 4), uvek će jedan da upali kgk
Mene ovaj oglas svrbi...
https://www.kupujemprodajem.com/Honda-9-9ks-15ks-sa-Alnaserom-2001g-10105042-oglas.htm?filter_id=6969
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju