NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Šta mislite o ovom?

<< < (4/17) > >>

mesechar:
Na zalost samo u Srbiji neko ima ideju da proda pola veka star vanbrodski motor kao upotrebnu stvar! Ovaj motor treba da krasi neku kafanu na reci kao eksponat i ukras !!
A na camac nikako ..

kemppi:
Mi, koji smo malo vise upuceni u nautiku znamo kakvi su to motori i koliko stari, ali posto na njima ne pise godiste, a solidno izgledaju, uz to je i marka poznata, kako prosecan kupac moze to da zna, ako motor lepo radi.
Kada pita prodavca koliko je star, sigurno ce odgovor biti "neznam,ali je izuzetno ocuvan,nema tu sta da se pokvari,masini nije bitno koliko je stara,jer ne moze da istruli, vec je vazno u kakvom je stanju..."

njegos68:
ajde posto smo poceli o oldtimerima... da ne otvaram novu temu,vrijedi li sto ovakav motor i koliko? sa papirima ocuvan 1992 godi[te...  k5     honda bf 15 kratka cizma

Ljuba:
Taj motor je odličan, ja ga imam (7,5) (i to još puno stariji) i rekao bih da bi mogla da se povuče paralela, recimo kao kod automobila, između novog Punta i mercedesa iz 1978 god.
Mercedes iz tog vremena je vanvremenska stvar, na tržištu može da se nađe za 500-600 evra i kada se sredi (da izađe na recimo 2k) onda ga voziš još 5 god. bez da misliš o bilo čemu.

Tako i ta Honda, to je napravljeno da TRAJE, bez mnogo kerefeka i kojekavih našminkanih dodataka, troši 2,5-4l i neće te ostaviti na vodi, samo redovno održavanje, daj mu šta mu i kad treba i nema šta da se misliš.

njegos68:
Po meni Honda pravi najbolje motore...bilo auto bilo vanbrodske... skoro sam kupio yamahu imam jos johnsona 4 ks.... i neznam sto ce mi treci motor...  sB0 a opet me nesto me svrbi... ponudicu mu 500 eura pa ako pristane a bude dobar mozda i trgujem?  http://www.autodiler.me/auto_oglasi_brod/167758# Vrijedi li toliko?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju