Lazo,Lazo,ti agronomi su imali zadatak da ubedjuju seljake,usput,kao slucajno,da GMO semenje nema premca.Ti sad vidi,Lazo,ko ih je poslao,kao sto je i bila tendencija za ulazak u nato,i to direktno od strane ministra suntanovca debelog.Znaci,sta kauboj kaze,a pogotovo debelguza kaubojka,je za zute bilo zakon.Na kraju,zato su i pali,i nikada se vise nece podici

.Lamentiras,Lazo,za ''ocistimo Srbiju'' i za prikupljanje jevtinih stranackih poena,Bog s tobom.Akcija je trebala da bude ''ne prljajmo Srbiju'' i da bude stvar drzavnih organa,znaci,velike kazne,pa ako ponovis prljanje,ZATVOR,bre

.Nek ti,sto bacaju djubre svuda,i peru mashine u rekama,i ispustaju razne otrove,probaju to na zapadu,ajde cik.Znaci,dobili smo i komunalnu policiju,kao na zapadu,al oni,umesto da rade upravo to,da fataju one koji prljaju Srbiju,salju se u asistenciju privatnim,gle cuda,zutim firmama,i firmama njihovih'' poslovnih ''prijatelja,da otimaju pare obicnim gradjanima,i to obicno uz primenu sile.A sve to placamo mi,gradjani.More,cu li ,Lazo,tamo negde na zapadu,kad ufate nekog u nelegalnoj gradnji,vode ga pravo u ludnicu,a ne u sudnicu.Necu doziveti takvu drzavu,garant,al bar da vidim da je pocela da se ponasa i priblizno,mislim,bilo bi mi lakse.Idem sad da povracam,gde me nadje i podseti