Medvedic,dakle,da te cuja kuma geneticar sta pricas,mislim da bi je bilo sramota

.A i oko tvog poljoprivrednog fakulteta,ako si tamo naucio da je isto, ukrstanje sorti i genetska modifikacija invazivnom metodom,onda taj faks treba zatvoriti,u najmanju ruku,aman.Pazi,tvoje reci ''vakcine pojacavaju gene za imunologiju'',budi bog sa nama.Moja zena je,slucajno,primarijus internista endokrinolog sci. nacelnik sluzbe.Zgranuta nacisto ,sta jedan agronom prica,i to na javnom forumu.aman covece.Pa ti si bolji i neprocenjiviji saradnik monsanta,[bez ljutnje ovo je figurativno] od onih koji primaju pare,za,ponavljam,unistavanje naroda i bacanje u jaram,dok traje ovaj kamen u suncevom sistemu.Sa druge strane,potpuno si u pravu za nestrucno ponasanje vecine seljaka,sto se tice prskanja polj.kultura,davanja antibiotika stoci otprilike,i dr.Takvi,zbog iskljucivo profita,su idealni za manipulaciju od strane monsanta,bojim se.Prvi bi prihvatili.Za sada,ti isti seljaci,nas truju i to akutno,a GMO na duze staze,i potomstva,a kad narod ,uopste,ukapira,bice kasno.Bice covecanstvo zombija,koji zavise od GMO kompanija i farmako mafije,za koju sam rece,i potpuno si u pravu.Duzi zivotni vek,kako rece Dule,kome je to dosta,kolko vidim.Po koju cenu,ajde,koliko razlicitih farmako preparata,pije covek od svojih 60 i vise godina,i ne sme da prekine.O cemu pricamo,bre.A kako oni,na planinama,recimo,ili uz neku relativno cistu vodu,davnih godina,zivese po sto godina,a i dan danas,i to bez lekova i virsli,salama,obogacenog hleba,ajte molim vas.Znaci,oni truju,a ovi drugi lece,milina jedna,i da,oni zele da pozivite,jer cete vise potrositi para,sto na hranu,sto na lekove.Ajd zdravo,odoh na camac da nesto radim.