Pa to je ono sto mene nervira i plasi.Ameri su sve fazone prvo probali na sopstvenom narodu.Posle smrti Kenedija,amerika je postala imperija zla.Odavno traje odvajanje socijalnih slojeva,i na njima,najnizim, naravno, vrse eksperimente koji kasnije predju u praksu.Oni odavno nisu u senci,sve vise se pokazuju,a cilj je totalna kontrola covecanstva,hranom,kao i ostalim resursima.Svet je prenaseljen i oni imaju za cilj da ono sveta sto preostane,nakon njihovih poteza,vecinom budu robovi koji ce da rade za njih,za saku GMO soje ili kukuruza ili pirinca.Ko se usprotivi,sleduje mu batina,u najboljem slucaju.To je njihova projekcija,ako se slucajno ne dogodi nesto nepredvidjeno po njih.Koka kola vec ima,ne znam koliko izvorista pijace vode po celom svetu,i dalje besomucno kupuju.To je samo primer,kako multi nacionalne kompanije sprovode u delo nacela svetske vlade u senci.Debela olbrajt,pa kasnije debela klinton,rekose,onako usput,kako nije fer da jedna zemlja,Rusija,raspolaze tolikim prirodnim resursima

.Na mala vrata,al sad i javno,podizu tenziju protiv Rusije,da bi kad dodje vreme,imali sto siri front,sa drugim zemljama,a protiv Rusije.Glavna fora americke administracije,pa i u slucaju HAARPA,je,citiram ''pa jel mislite da bi mi imali toliko instalacija na sopstvenom tlu,da je to skodljivo'',a onda sledi ..para vrti gde burgija nece'' i svi zadovoljni.Jos i ono poznato ''amerika svoje saveznike i pomagace ne zaboravlja,kad dodje vreme bicete zbrinuti vi i vasa sira familija''.Losim ljudima i potencijalnim izdajnicima je to sasvim dovoljno,i onda krecu i javno.Primer -bivsi ministar odbrane otvoreno agituje za ulazak u nato,bivsi predsednik otvoreno agituje za GMO,i salje cause po Srbiji da mantaju seljake,a o drzavnim kombinatima da ne pricam,tamo su na vlasti i samo odrade.Da je ovo drzava,bili bi smesta uhapseni,JER KRSE DIREKTNO USTAV,i ne bi ih nista opralo,previse je svedoka bilo.Nova vlast ima pregrst primera,sa sve dokazima,jer,bivsi su se toliko poneli i zaneli,a to sve, jer su u velikoj ljubavi i zastiti od amera.Ako nova vlast po tome nista ne uradi,sve je jasno,sjasi kurta da uzjasi murta,da ga amer

. Kao i onomad,odoh da se slatko

,izgleda, nece biti dobro.