Kad? Ma pusti otopljavanje , zivotinje i ostale zeze ...ajd da se to organizuje na brzaka . Samo ti nakon "izuvanja" za ladju i propratne aktivnosti trebamo i mi da sjednemo na djep. Ajde da se organizuje da se sastanemo pa svi po malo i svima dobro .
Dozvolite da i ja kažem neku na ovu temu.
To što Arsa piše o Stanku i ostalim detaljima u vezi sa "prinovom" - to je njegova stvar i tako nešto zaista treba organizovati s proleća, kad vreme dozvoli.
Ali Kapetanov predlog da se nadjemo negde sada - treba podržati i to treba uraditi što pre.
Uz samo jedan uslov: račun delimo mi koji budemo došli - svi osim Arse.
Njemu odlukom foruma treba zabraniti da se maši za novčanik.
Pa zar nije dosta od njega što ćemo se hraniti njegovom pričom?
Lazo, slažem se, delimično sa tobom. Treba razdvojiti druženje uz Stanka koje ja predlažem za prve lepše dane i zimsko druženje naših forumaša.
Predlog da ja ne platim svoj deo se, naravno, odbacuje. Pod tim uslovom NE DOLAZIM. OK smatram predlog dapodelimo troškove. Mislim da će samo Ika da plati za Barbanešu, pošto se sam ponudio.

A da znate samo kakoću da s...m kad se vidimo ...

Brzo će vam se sve smučiti, pošto samo mogu da ponavljam ono što sam ovde već pisao. ... Osim nekih detalja koje ne bih pis'o.

Kako se interesovanje za druženje sve više iskazuje. Predlažem da se sva priča o tome ubaci u posebnu temu u okviru rublike Druženje. Tu ćemo, naravno da se opet posvađamo i uprskamo temu. Pa ko mislim što da strada ni kriva ni dužna ova moja tema.