Nautika opšta... > EKOLOGIJA

EKO POKRET STEDISA

<< < (39/42) > >>

marke:
Dule i Kapetane,
Svaka cast na trudu i odvojenom vremenu da se stvari pojasne.  Kao sto rekoh od pocetka podrzavam sto se cisti volonterski ili za pare.  clap
Znaci Zikine izjave i nacrti su samo njegova masta, bar se nadam?   55555
Dobro je i sto ne postoje dozvole za gradnju ali s druge strane to je nicija zemlja i kako spreciti gradnju na nepostojecoj zemlji? 4587 pirat
Mozemo li mi nekako uknjiziti tu adu nekom peticijom ili slicno pa da zaustavimo urbanizaciju? sha

Kad je toliko toksican mulj da se mora nositi u Rumuniju sta biva sa ribom koju tu love i sluze u restoranima ili prodaju na BG pijacama, ljudi sta jedemo?    umnik357  roll4 nutss

Riba luta i provodi vreme i u tom delu pa sigurno svetli u mraku.  Daj boze da docekamo i to izmestanje kanalizacije. k5

U svakom slucaju srecna slava svima koji  je slave.    114 114 114

Zvonimir:
Ma pustite Ziku, imam jednu ideju. Ajde od Paradajz ostrva da naprevimo nesto poput Devicanski ostrva da se nasi biznismeni ne muce po belom svetu. A za guvernera ostrva predlazem Barbanesu.

srsa:
Дуле, теби и Капетану  честитам на "акцији". Хвала и на информацијама које си поделио са нама. Наравно, сигурно има и доста тога што ти није презентовано од стране општинара. Међутим, мислим да је велика грешка што си све ово обелоданио јер ово не читају само чланови , већ и маса гостију. А све ово може да личи на "јавни позив" на општу узурпацију Парадајза, јер општина нема механизме да је спречи. А док се све то правно регулише, биће по оној народној " не липши магарче до зелене траве".   no125  no125  no125

srsa:
Него да додам, можда не би било лоше да се размисли о варијанти, да ми онако колективно "заузмемо" једно лепо, велико парче Парадајза.  sajkaca

Kapetan:
ajd i ja da pohvalim opstinu mada teska srca jer me zerzaju 4 godine za gradjevinsku dozvolu  tamburanje

reko nema nista od toga al nista ne kosta da odemo kod struktura vlasti i vidimo sta je u pitanju, kad tamo sedi momak tu nekih mojih godina bez kravate i sa velikom zeljom da nesto promeni i popravi sto se meni jako svidelo ... sve papire je dao na uvid i sve je cisto, kao sto Dule rece papiri koji su dati Zikici su pravni osnov za akcije ciscenja iako ostrvo ne postoji mora postojati neki papir da bi se nesto pomerilo sa mrtve tacke ... da me neko pitao da li ce opstina da napravi takav presedan ka zdravom razumu ja bih rekao nece i pogresio bih .... svaka cast opstini ...

dule je zaboravio da kaze ... par objekata koji tamo postoje ce se rusiti i nalozi su vec napisani, sve se to vodi na NN lica i na nepoznatu zemlju ali drugacije ne moze...

onomad pokusasmo da osnujemo UG svi znamo da se zavrsilo tako sto nismo skupili 50 evra za mezijinu zenu koja bi vodila papire , samo da vam kazem da je minimalna cena u Beogradu za to 100 evra pa do 250.... da smo tada imali osnovano UG sad bismo mogli bez problema da predlozimo kako zastiti ostrvo do momenta do kada ne postane i zvanicno drzavno dobro .... ako ima zainteresovanih za UG ali da hoce da rade mozemo se organizovati jako brzo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju