Nautika opšta... > EKOLOGIJA

EKO POKRET STEDISA

<< < (40/42) > >>

samardza:
Gospodine Ziko placal ste radnike po 17600 a  apsolutno znam da ste po radniku dobijali 28000.Posto ste imali obicno 15 radnika u agazmanu prosta matematka kaze da je preticalo oko 150000 mesecno.Zanima me da li su te pare otisle na uredjivanje ostrva li u poboljsanje vaseg licnog standarda.Znam mnogo o vasim necasni radnjama ali necu o tome.A vas profesor koji smatra da se i dalje stiti Vranac,pozntiji kao KORMORAN,naj veci predator i devastator ribljeg fonda,neka vam prof: Baltazar sluzi na cast.
Znam jos mnogo toga o radu nazovi eko pokreta STEDISA ali o tome neki drugi put. 456

deda:
Ne moze to tako !! Saznanja na sunce ! Da i mi nesto znamo ! kgk

samardza:
Deda mrzime da kuckam  m4

Kapetan:

--- Citat: samardza  25, 12, 2012, 15:18:17 posle podne ---Gospodine Ziko placal ste radnike po 17600 a  apsolutno znam da ste po radniku dobijali 28000.Posto ste imali obicno 15 radnika u agazmanu prosta matematka kaze da je preticalo oko 150000 mesecno.Zanima me da li su te pare otisle na uredjivanje ostrva li u poboljsanje vaseg licnog standarda.Znam mnogo o vasim necasni radnjama ali necu o tome.A vas profesor koji smatra da se i dalje stiti Vranac,pozntiji kao KORMORAN,naj veci predator i devastator ribljeg fonda,neka vam prof: Baltazar sluzi na cast.
Znam jos mnogo toga o radu nazovi eko pokreta STEDISA ali o tome neki drugi put. 456

--- Kraj citata ---

17000 plus porez i doprinosi koji iznose 63% .... dodje na 28.000...

IKA:
Jel to tebi tvoj knjigovođa obračunava 63%.Proveri ti snjim

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju