Nautika opšta... > EKOLOGIJA

EKO POKRET STEDISA

<< < (38/42) > >>

marke:
Dule ja od pocetka samo pokusavam da dobijem jednostavan odgovor na pitanje sta Gdin. Zika zeli da uradi s Paradajzom.
Njegove izjave za televiziju, clanci u novinama, podaci sa njegovog sajta su me potpuno zbunili,  'oce bre glava da mi eksplodira od muke da obradim sve te informacije.  Nadam se da ce umesto tuzbe da nam objasni onako jednostavno sta ce na kraju tu da se desi.

Ako ce da me tuzi sto trazim objasnjenje dacu mu podatke pa nek tuzi...

Vi se raspravljate uglavnom oko pitanja sredstava i mogucih zloupotreba a ja samo ne razumem sta covek hoce da uradi na Paradajzu.

Finansije me ne zanimaju, nemam zivce da se time bavim, placam porez i ovako i onako.

HOGAR:
Eto,lepo napisah,ranije,o sprezi politicara i lokalnih sitnih muljatora,koji imaju tendenciju da postanu veliki muljatori  lol.Dulic,Palilula i muljator,garant racunaju na fond evopske unije,koji postoji za odrzanje prirode kakva jeste.Sredstva se dobijaju nepovratno,nisu krediti,a njima se cakle oci.Samo im jos treba podrska sire javnosti,na cemu svesrdno rade.Stedisa,u saradnji sa lokalnom vlascu,ima nameru da napravi privatan posed,pod maskom udruzenja,''svega 6km od centra'',kako sam kaze  ha.Ne bi me iznenadilo da doticni nije iz ovog grada,jer samo takav moze da prodaje Beogradjanima ''nepoznati Dunav''na par km od centra  sha,i uopste da se seti da privatizuje ostrvo.Posto sam definitivno popizdeo,doticnog cu ja da uzmem u obradu,mislim od pocetka  thumbup,pa da umesto ovog ''zeca'',isteram mecku.A labudove,stedisa,samo pipni,onda cemo da se licno upoznamo,jer si vec izjavio da ne znas sta ces sa njima.Mozes,za sada, da se krijes iza palilule i sekretarijata,ama,i to cemo da raskrinkamo.Trazili ste,gledajte  hahaha

Kapetan:
a bre vucite rucnu , skoro pa se oseca formiranje militantnog krila pod imenom "Ne lomite mi labude"  tamburanje

ajd neka covek kaze sta i kako hoce

ujedno onaj film sto je dule ostavio gde se razbija flasa o brod je skracen..  flasa nije razbijena iz prvog pokusaja sto je ...

poljo:
Uuuuu , Kapetane , neznas ti , mlad si , oce labud da ujeeeede .  A posle se sve sjaji kao ...

deda:
Žika nije dobio nikakve velike pare i sve je opravdao akcijama koje je preduzeo.
Ima tri projekta i sva tri je ispoštovao a sva tri su plaćena manje od 300 000 dinara. Cini mi se. Kap će me ispraviti

E sad moram da se izvinim Ziki zbog toga sto nije uzeo lovu !  Ziko , izvini !!

A da je hteo da okupira ostrvo , jeste i u suprotno me nece ubediti !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju