Nautika opšta... > EKOLOGIJA
EKO POKRET STEDISA
Kapetan:
Svi znamo da je EKO POKRET STEDISA radio na preuredjenju Ada Huje, necu sada zalazaiti u pricu da li je to dobro ili lose uradjeno , mislim da je to subjektivan utisak...
Ali je bruka pristan koji su uradili , posto je vec pod vodom i skoro se raspao ... Ni godinu dana nije izdrzao ...
E sad ako se ne varam opstina Palilula je dala novac za preuredjenje , jedan deo clanova sajta jesu privrednici sa Palilule, mi redovno placamo PDV istoj toj Paliluli... pa bih s'punim pravom podigao ruku i pitao da li ce neko da odgovara za ovu bruku, u projektu/konstrukciji ?
sloba72:
Mozda ne bi bilo lose da EKO POKRET STEDISA pocisti malo i Visnjicki rukavac. Malo mi je nelogicno da sedaju na svoj splav i odlaze negde i nesto da ciste a da pri tom prolaze pored smeca i ne konstatuju ga. 658 55555 sha
bugi:
Cistili su ti ljudi cele prosle godine...posteno su odradili...ko zna koliko stotina dzakova smeca su odneli
A pristan,jbg...nemaju svi iskustva pa da znaju kakav ce vodostaj biti tj kako postaviti
Po meni je odlicno postavljan za neke normalne uslove...e sad kad voda pogura malo je nezgodno
Takodje oni idu katamaranom koji je nizak i da je platforma vislja ne bi mogli da izadju na nju po vodostaju kao prosle godine
Kapetan:
ne ulazim koliko su posteno ili nisu uradili posao ovo je diletantizam , fixni pristan ja na Dunavu jos ne videh ...
kad poraste voda koliko ce ljudi zeznuti elise , krme, kobilice zbog njihovog katamarana koji taman tu moze da se ugnjezdi ??
hoce li mozda postaviti neku bovu marker? zabole ih , opet ce od mog PDV-a na leto da grade kako ne treba...
bugi:
Stoji da po velikom vodostaju tu covek moze da se zezne opasno a ko za djavola masa ljudi se tu parkira da peca.
Njihov je trip da sve sto izgrade na ostrvu bude od materijala sa samog ostrva ili sta voda donese a da je ekoloski
Zato i jesu pravili od drveta
Nego jesi li ti primetio da se nastavlja zatrpacanje Huje
I nocu se vide narandzaste rotacije na kamionima
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju