Nautika opšta... > EKOLOGIJA
EKO POKRET STEDISA
HOGAR:
Kada sam pomenuo ''mishkovic i sin'',upravo sam mislio na upletenost politicara u bogacenje koje je mogla da izvede i moja pokojna baba,da je nesto htela da ustane iz groba.Na tu analogiju sam mislio,da pojasnim,znam ja da je stedisa mali,ali ima tendenciju da se razvije,sto se vidi iz preduzetih koraka,i njega i lokalne samouprave.Interesantno da je to sve pocelo sa dulic oliverom,koji je dokazao da je ekologija lukrativna grana privrede lol definitivno.
igorbos:
Sto se mene tice,a daleko sam odatle pa me se bas i ne tice direktno,potpisujem Duleta!Vidi se brate iz aviona...Dule izvini ako sam te neugodno iznenadio jer cesto nismo istog misljenja. sajkaca
Kad si vec iz garde koja ga je gledala kako raste,nemas pravo da ga svojatas,sto i ne radis,ali da ga branis svakako potpisujem! tamburanje
stvlada:
a na obali ima da otvori prodavnicu dvogleda i durbina ha
poljo:
Dusane, nastavi! Ako zatreba pomoc - zovi
Stojkova ada - nudisticka plaza --- apsolutno odgovarajuce ime za takav objekt
Ima li ista sto se moze sacuvati od ove demokratije otimacke?
zikica cvetkovic:
Супротно од оног што Дуле "аргумент" пише. Идеја Општине Палилула и Секретаријата за заштиту животне средине на предлог Еко покрета Штедиша је да Парадајз острво буде Еко острво где ће деца долазити да се упознају са природом и значајем очувања природе јер после нас оваквих никаквих долазе они па бар да их научимо(онолико колико можемо, а можемо ако има добре воље) колико је природа изнад свих нас.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju