Nautika opšta... > EKOLOGIJA

EKO POKRET STEDISA

<< < (29/42) > >>

marke:
Lepa ideja, samo sta ce deca da vide od prirode posto su raskrcenaa prirodna stanista zivog sveta i napravljen drvengrad?

Mozete li mi objasniti pojam "EKO OSTRVO"?

Pozdrav. 114 114 

poljo:
Zikice , e jesi se z... sto se nacrta ovdje . Mozda nista ni ne bude od nase price pa ti uspijes da od napacene otadjbine otmes nesto para i da ti kojekakvi cedomiri omoguce da uzurpiras djecije nasledje za rad svoje koristi. Mozda . Zapamti samo , vlasti se mjenjaju a svaka vlast ima svoje pulene koje treba nahraniti. Bice bolno kad ti otmu oteto. Kazu iskusni da to boli vise nego kad izgubis zaradjeno .
PS
Mozda nece pomoci ali sam napisao nekoliko mejlova nekim organizacijama za zastitu zivotne sredine.

zikica cvetkovic:
Duletova poruka za eko pokret

Obrisao sam poruku za podnosenje prijave.
Necu to raditi. Tako nisko se nikada nisam spustio, ali bih Vas zamolio da nam kažete tačno da li će te posadjene biljke uticati na životnu sredinu.
To je važno svima nama kojima je dosta eksperimentisanja
S poštovanjem
Dule

Пошто ја ништа не кријем на Дулетову поруку одговарам јавно уз препоруку да пријави то што жели да пријави јер шта год да је ја се не бојим. Цео живот радим поштено и мирно спавам па нема потребе да неко ко мисли да нешто мутим то не провери. Нажалост не познајете ме ја сам Вам пришао отвореног срца очекујући да ће те макар и са резервом разумети шта желим али Дуле и његови не прихватају ништа па макар и да сачекају да провере одмах омаловажавање шта год да напишем. Глувима не вреди причати.
Јесте, битни сте, али само као конструктивни учесници у великом послу који нас очекује. Нико нема право да присваја Парадајз острво па ни ја како Дуле као врховни пљувач стално понавља. Али сви имамо право да бринемо о њему у складу са свијим могућностима и жељама. Ада Хуја и Парадајз острво по акционом  плану општине Палилула у којем  је и Еко покрет Штедиша активно учествовао је предвиђено за одмор, спорт и рекреацију. У том правцу се и рукавац Дунавац и обале и Парадајз острво уређују. Нико ништа не присваја нити то планира јер је то и немогуће. Зато помозите ако желите а ако не , не одмажите и Вама ће бити лепше.
Поштовање !   

zikica cvetkovic:
Пољо.
хвала на искрености да сам се з...... што сам дошао овде на Ваш сајт али шта да радим, такав сам, волим да оно у шта верујем поделим са другима е сад ко ме схвати одлично а ко ме не схвати жао ми је али стварно
у сваком случају нема замерке
Жика Штедиша

deda:
Auuuuuuuu Stedisa al se naprica!! Ovde nema Duletovih,dedinih,Poljovih i ostalih njinih. Vidi , izgleda do ovde svi razmisljamo svojom glavom a to sto slicno mislimo i razmisljamo je slucajno! Cudno , ali je tako . Nije problem ako je diskusija zdrava ali nazivati bilo koga pljuvacem zato sto iznosi svoje misljenje u najmanju ruku nije pristojno !
.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju