Nautika opšta... > EKOLOGIJA
EKO POKRET STEDISA
zikica cvetkovic:
iako sam rekao da duleta neću više komentarisati jer nije spreman da radi već samo zapošljava pljuvačne žlezde osvrnuću se na njegovo "istraživanje". uočio je na mom sajtu (znači sve što je tamo je javno i nema tajni) da je eko pokret štediša u stvari doo tj. profitabilna organizacija a ne pokret kako je navedeno. u svojoj egzaltiranosti otkrićem da je štediša onaj prevarant kako ga on predstavlja nakačio se na apr (to svako može i svima je dostupno) i došao do podatka da postoji Štediša doo i eko pokret štediša (a ne ekoštediša doo)
Dule vidiš sam da su to dva pravna lica a ne jedan koji se lažno predstavlja kako ti kažeš. To što su na istoj adresi je praktičan ekonomski razlog jer Štediša doo može da finansira prostor, telefon, kompjuter... a eko pokret Štediša kao neprofitna organizacija to ne može. Što se tiče doniranja Štediša doo je kupio katamaran (koji je na raspolaganju Eko pokreta za prevoz smeća, radnika a i petnika kad su krstarenja nepoznatim delovima Dunava u pitanju. A to koliko mi je opština dala novca za ove radove koje sam izvodio i izvodim i to je lako proverljivo sajt opštine i potraži pa ako ti se čini primamljivo konkuriši pa se vidimo na terenu, bilo bi mi veliko zadovoljstvo. što nas je više Ada Huja, Rukavac Dunavac I Paradajz istrvo će biti lepši na radost svih nas
Žika
marke:
Sada sam tek shvatio i razumeo:
(Bold tekst je moj ubacen da poveze ostalo to jest citate Zike Stedise.)
"evo odgovora na pitanje šta je potrebno da Paradajz ostrvo postane "rezervat" preciznije zaštićena životna sredina." sha sha
"Potrebno je da ima neku karakteristiku koja će joj dati taj status (zaštićene i ugrožene biljke, životinje, ptice)". taz taz
I zato smo vredno radili:
"Obale smo raskrcili i tu sad moze da pristane vise ljubitelja reka i napravili pesacke straze. Mi cemo i dalje brinuti o ostrvu a sto nas bude vise i ostrvo ce biti lepse za sve". oops
Samo tako cemo sacuvati:
"velikog i malog vranca i nekoliko vrsta pataka koje su ugrožene vrste" ha ha
Krcenjem sume pravljenjem amfiteatra, trim staze i stolova za rostiljanje ucinili smo da:
"Paradajz ostrvo ima uslova da bude proglašeno za zaštićenu životnu sredinu". no125 no125
"Sekretarijat za zaštitu životne sredine je već pokrenuo proceduru da Paradajz ostrvo postane zaštićena životna sredina (druga na Paliluli posle Tašmajdana)" 4587 4587
"Zato sa reci na dela a teorije zavere neka ostanu po strani Zika Stedisa".
m4
poljo:
Ti krv..vo s... koji bezobrazluk !!! A ja sebi ponekad kazem da sam previse bezobrazan , ma ja sam mala maca kakav je ovo uffffffffffffff !
ladjaVlajko:
--- Citat: Dule 14, 12, 2012, 17:43:19 posle podne ---Na Žikicin savet pogledao sam i odobrena sredstva za akcije udruženja gradjana.
Stavke 83 i 84...
Akcija za nepoznati Dunav.... valjda vozikanje po Dunavu koji nama nije nepoznat.
Akcija za čistiji Dunavac i Paradajz... valjda sadjenje vrba i trske koje će poslužiti kao sirovina za brikete sajkaca
--- Kraj citata ---
Дуле, Дуле ...
Заборавио си да поменеш да је возикање по Дунаву о трошку државе организовано за истакнутог функционера Демократске Странке ...
Ово возикање - http://www.ekopokretstedisa.com/index.php/projekti-nepoznati-dunav-2
За овог функционера - http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1332687
Шалу на страну, мислим да сте мало претерали у реакцијама. Спустите лоптицу и видите да ли има неких додирних тачака на којима се може сарађивати (на обострану корист и задовољство) јер је то увек најтеже.
Најлакше је посвађати се.
zoki novus:
More nisam ja znao da tu ima posla !
Tek sad videh ove slike sa devojcicama koje se dosadjuju i gledaju oce li dunav doneti i nesto za zanimaciju .....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju