Nautika opšta... > EKOLOGIJA

EKO POKRET STEDISA

<< < (23/42) > >>

goran petrovic:
               Ha,ha  ovako Sloba72 prolazi pored katamarana na cijoj elisi visi svasta a okolo plivaju flase pa jadnicak ne moze da upali motor da se i njemu nesto ne zakaci za elisu 25648                                                       

goran petrovic:
          k5  kgk  h44  bongo  ffff 456 taz   ha,ha   smesni ste kao bioskop.....Ziko ponosan sam sto te znam.... stavljaju  te u red sa Dulicem i Miskovicem,nisam ni znao da si "toliko"mocan.....E da se nisam registrovao na ovaj sajt to nikada ne bih saznao.....A posto sam i tebi savetovao to isto verovatno si ovoga trenutka postao svestan koliko si MOCAN....Tvoje drugo ime je KARLOS SLIM.....Smej se smej samo se smej,osmehom mi dusu grejes,najlepsa si kad se smejes......

dalibor:
Prijatelju nema potrebe za takvom prozivkom.Prvo nije smešno,drugo niko mu nije kupio taj čamac,nego sam od svojih para i sam nosi svoju muku.
Ovde je debata oko problema koji ima dalekosežne posledice.
Svako ima pravo na svoje mišljenje bez prozivanja za neke desete stvari.

poljo:

--- Citat: goran petrovic  14, 12, 2012, 11:40:56 pre podne ---
Ma daj bre covece ne  lupetaj vise gluposti....kakav ekopokret doo?Ispada da sam ja neciji PR ali bre smesni ste....Za dozvole ne brinite, ko je zaduzen da to kontrolise ima uvid u sve papire ......Glupo je da pricam i da se spustam na Vas nivo ali novac koji jos nije uplacen od strane drzave je SMESAN u odnosu na poslove koje covek radi u svom preduzecu....Vama je prosto nemoguce da neko radi nesto iz zadovoljstva...Ha,ha Bajaga lepo peva  "Psi laju na karavane a karavani prolaze"

--- Kraj citata ---
Ej , Balavac , a da skratis malo jezicinu ? Ako nisi dovoljno procitao knjiga pa nemas dovoljno bogat rijecnik da vrijedjas na pristojan nacin onda se suzdrzi. Moj nivo ti nikad neces doseci , previsoko je .
PS
Ako ostali hoce da te trpe to je ok samo ne zaboravi da je Beograd mali ,malecki grad a usi mogu da narastu kad se mnogo lupa po tastaturi. Nije ovo FB pa da mozes da pravis profile i bez podloge budes "faca"

sloba72:

--- Citat: goran petrovic  14, 12, 2012, 11:52:28 pre podne ---               Ha,ha  ovako Sloba72 prolazi pored katamarana na cijoj elisi visi svasta a okolo plivaju flase pa jadnicak ne moze da upali motor da se i njemu nesto ne zakaci za elisu 25648                                                       

--- Kraj citata ---
G-dine Gorane mislim da je moj komentar sto se tice "Eko pokreta " bio konstruktivan, bez sarkazma i ironije, sto za vas komentar ne mogu reci. Bas mene briga da li je neko Karlos ili Oliver, cinjenica je da neko dobija XY novca za ciscenje i pitao sam da li bi to moglo malo bolje i neki drugi nacin. Molim za komentar g-dina Zikicu ili Vas ako imate ozbiljan odgovor.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju