Nautika opšta... > EKOLOGIJA
EKO POKRET STEDISA
goran petrovic:
Vidis ovde i prete i cupaju usi postaje opasno,ha,ha da begam ja dok nisam ostao bez usiju kako rece neki opasni cika a i bez jezika....Tj cika sa nivoom......
goran petrovic:
Sta Vam znaci to pao Miskovic pa moze i STEDISA????Bas ste konstruktivni......Rekao sam da nisam niciji PR i sve pisem za svoju dusu i u svoje ime a za ostalo pitajte upucfenijeg od mene...
goran petrovic:
Vrlo korektan tekst 114t.Pozz
ronac:
Ja znam za jednog gospodina Simica koji je napravio nacionalni park "Zasavica".Verovatno su ovde u pitanju njegovi ucenici koji ce na racun "eko pokreta" i nasih para da naprave svoje carstvo i uzivaju u njemu,dok drugima naplacuju vazduh koji udisu kroz boravisne takse i kojekakve ulaznice.
Cisto vama koji ne znate ;gospodin Simic sada prodaje Mangulice i proizvode od Mangulica po duplo vecim cenama od obicnih svinja.Magareci sir od 1000 eura kilo,naplacuje ulaznice pecarosima,prodaje im nasu ribu,naplacuje kojekakve postavke i naravno ima kafanu od prirodnih materijala sve sa solarnom energijom, i nikome ne daje te pare nego ih sam uzima sa par svojih pulena a drzava mu omogucila (uz nasu pomoc) da bude apsolutni gospodar ogromnog prostora i da bez ikakvih ogranicenja upravlja sa njim.Normalno uz to idu velike donacije i ulaganje opstine pa i drzave.
goran petrovic:
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju