Nautika opšta... > EKOLOGIJA

EKO POKRET STEDISA

<< < (21/42) > >>

poljo:
"i tvoje sledbenike posao ne zanima"
Takav posao nikad !!! A Dusanov sledbenik ... da ne povjerujes kad cu postati.

deda:

--- Citat: goran petrovic  13, 12, 2012, 14:51:23 posle podne ---Ma od tvojih para svi ce da se obogate....dobro cuvaj slamaricu...

--- Kraj citata ---

Nisu to samo moje pare , ukoliko mislis na mene , ima tu i tvojih , nemoj da brigas !!

zikica cvetkovic:

--- Citat: bugi  13, 12, 2012, 15:17:52 posle podne ---Procitao ja sve deda ali me ne interesuje taj finansiski deo (mislim u smislu da se upustam u raspravu)
Vise me zanima misljenje onih koji vreme provode na ostrvu...
Po meni je za sad sve super...ima mesta za sve. Mozda ce jedan dan doci do toga da nece biti tako opusteno ali sta cu,nije to moje pa da nekom nesto branim. Do tad cu tamo pecati,rostiljati i druziti se sa svima koji su za druzenje...oni koji nisu i kojima uvek nesto smeta i ne treba tamo da budu...imaju ceo Dunav pa neka se izoluju

--- Kraj citata ---

to je cilj, da paradajz ostrvo bude zaštićena životna sredina dostupna za sve i da niko nema pravo da pravi svoja mala gazdinstva koja ograničavaju druge da uživaju u prirodi (a takvih već ima) i to treba sprečiti. 
ne moraju svi da čiste i uređuju iako su dobro došli ali bar neka vode računa o ostrvu da za sobom ne ostavljaju smeće (a toga ima i to dosta, okače kese na drvo i onda ode a mi idemo i skupljamo)
sviđa mi se Vaš pozitivan pristup i zbog toga srdačan pozdrav
Žika

zoki novus:
To i jeste pravi cilj ali za to nema potrebe niko da daje a kamoli da uzima pare upavusi

zikica cvetkovic:

--- Citat: zoki novus  13, 12, 2012, 23:59:00 posle podne ---To i jeste pravi cilj ali za to nema potrebe niko da daje a kamoli da uzima pare upavusi

--- Kraj citata ---

da li je moguće bez para izneti 20000 vreća pet ambalaže i ostalog smeća ?  Ko bi bez para radio mesecima, trošio benzin, kese, rukavice, čizme, testere, kose...... ?

to nije niko do sad radio niti uradio a mi smo uradili i sad je čisto ali treba stalno održavati i čuvati da li kroz projekte ili drugu vrstu finansiranja gde se uostalom zapošljavaju ljudi kojima ta zarada znači egzistenciju?
ljudi koji su počeli da rade od početka na uređenju ada huje i paradajz ostrva su isplaćeni i zadovoljni i tretmanom i poslom i uvek se odazivaju i kad prođe projekat volontiraju ako zatreba.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju