Nautika opšta... > EKOLOGIJA

EKO POKRET STEDISA

<< < (20/42) > >>

goran petrovic:
                         AKO JE KORMILO U CVRSTIM RUKAMA BROD CE IZDRZATI SVAKI URAGAN...a kamoli sitne ljudske duse pojedinaca

goran petrovic:
Sve na robiju i ja se slazem......ako nema mesta ostale podaviti u Dunavu.......Smrt fasizmu,sloboda narodu!!!!

zikica cvetkovic:

--- Citat: Dule  12, 12, 2012, 20:35:05 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  12, 12, 2012, 14:21:20 posle podne ---
--- Citat: zikica cvetkovic  11, 12, 2012, 22:29:45 posle podne ---.... i zbog toga su naši projekti prihvatani i od opštine Palilula, i od grada Beograda a i Nacionalna služba za zapošljavanje dve godine finansira javne radove koje izvodimo na ovom terenu.

--- Kraj citata ---

I meni se ovo svidja.... Nacionalna služba za zapošljavanje finansira  akcije koje izvode. Odakle njima ovlašćenje da finansiraju čišćenje obala. Neka oni troše pare na prekvalifikacije ili neka te pare daju domu za nezbrinutu decu.

A za akciju se slažem. Sto da ne. Najavimo akciju vlastima i lepo sve što nije pesak i vrba na lomaču. Uz prisustvo komunalne policije.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Dule,

tebe i tvoje sledbenike posao ne zanima, izvinite ako sam vas uvredio i ne bih vas više zadržavao.
za one koji su za saradnju uvek stojim na raspolaganju.
Srdačan pozdrav

SREDJENO TEHNICKI = KAPETAN

bugi:
Procitao ja sve deda ali me ne interesuje taj finansiski deo (mislim u smislu da se upustam u raspravu)
Vise me zanima misljenje onih koji vreme provode na ostrvu...
Po meni je za sad sve super...ima mesta za sve. Mozda ce jedan dan doci do toga da nece biti tako opusteno ali sta cu,nije to moje pa da nekom nesto branim. Do tad cu tamo pecati,rostiljati i druziti se sa svima koji su za druzenje...oni koji nisu i kojima uvek nesto smeta i ne treba tamo da budu...imaju ceo Dunav pa neka se izoluju

poljo:
"Mozda ce jedan dan doci do toga da nece biti tako opusteno ali sta cu"
PISI ,  zato i mi pisemo da bi tako ostalo !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju