Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Opet Gliseri Vs Deplasamnci pa malo i o sikljama i jedrilicama SPOJENO
srsa:
Значи схаватио си, е па онда дугујеш пиће Председниче. ffff ffff ffff
SALE NB:
--- Citat: sale m 01, 04, 2012, 19:48:06 posle podne ---Zeko dali si plovio camcem kao terca. Garant nisi. Al si zato nacitan za glisere.I ja sam imao glisere. Sad ko terca
UZIVAM ne tresem se ko lijander jedan sam gliser razbijo o panj. A o sigurnosti takve ladje pozivam te na megdan u ram kad zabele ovce po Dunavu .Pa cemo da vidimo ko ce kuci peske.I da znas ja nemam pomocni motor i ne treba mi.
--- Kraj citata ---
Plovio sam u metalnim kabinašima, lepo je imati komfor "kuće na vodi", ali ja uživam u plovidbi, a ne u stanovanju na vodi. Tu je neko manje, a brže plovilo ipak bolji izbor. Gliser je uporediv sa nekim sportskim automobilom. Nije to za svakoga. Ako niste u stanju da kontrolišete takav čamac, onda je stvarno bolje da uzmete neko lošije i sporije plovilo!
Te ovce u Ramu sam prepišao i sa malim Zekom, nije baš neki izazov. Nego, jel može taj vaš limenjak da pregrmi maestral ili buru na Jadranu? Nešto ne bih rekao!
sale.m79:
Neznam imam na jadranu gliser al za posle podne popije 300e nisam ga duze koristio
SALE NB:
--- Citat: sale m 01, 04, 2012, 20:37:16 posle podne ---Neznam imam na jadranu gliser al za posle podne popije 300e nisam ga duze koristio
--- Kraj citata ---
Ugradi ti njemu lepo DMB, pa ćeš da ploviš jeftino! ha Pitaj Tercu, možda ima neki na prodaju!
Samo nemoj daleko od obale, sa DMB-om pri-obalna plovidba dobija sasvim novo značenje! stri 114
sale.m79:
Kad vec lutas po jadranu trebao bi da znas da veliki broj ribara na barkama ima D M B
I da su zadovoljni .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju