Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Opet Gliseri Vs Deplasamnci pa malo i o sikljama i jedrilicama SPOJENO
srsa:
Ма лако би било то објаснити, али њему, као преседнику ffff , тешко је - немогуће, да схвати. На крају крајева зато и јесте председник. lol ha kgk hahaha stri ffff
LSI:
--- Citat: srsa 01, 04, 2012, 17:07:45 posle podne ---Ма лако би било то објаснити, али њему, као преседнику ffff , тешко је - немогуће, да схвати. На крају крајева зато и јесте председник. lol ha kgk hahaha stri ffff
--- Kraj citata ---
Zato ga i volimo i podržavamo na mestu predsednika. Mislim da njegov doživotni mandat niko ne može da ugrozi.
SALE NB:
--- Citat: zoki novus 01, 04, 2012, 16:00:35 posle podne ---Meni samo jedna stvar nije jasna:
Da je zeka sigurnije plovilo od Terce i Dzonson star 30g sigurniji motor od DMB-a starog isto toliko?
Ko mi to objasni ima da bude podpredsednik ffff
--- Kraj citata ---
Nije sigurnije plovilo, već je sigurniji za plovidbu, pošto su gabariti plovila adekvatno upareni sa snagom i tipom motora, pa je plovilo sposobno da se izbori sa svim uslovima plovidbe za koje je plovilo predviđeno proizvođačkom specifikacijom.
Terca, metalni brodić od 9-10metara, je svakako čvršći i jači, ali preslab motor nije u stanju da se izbori sa plovilom ako uslovi plovidbe nisu apsolutno idealni. Rekao bih da ga to čini nepodobnim za plovidbu.
Ali to je samo moje mišljenje! llll
Funkcije potpredsednika se dobrovoljno odričem u korist nekog boljeg kandidata! j1
sale.m79:
Zeko dali si plovio camcem kao terca. Garant nisi. Al si zato nacitan za glisere.I ja sam imao glisere. Sad ko terca
UZIVAM ne tresem se ko lijander jedan sam gliser razbijo o panj. A o sigurnosti takve ladje pozivam te na megdan
u ram kad zabele ovce po Dunavu .Pa cemo da vidimo ko ce kuci peske.I da znas ja nemam pomocni motor i ne treba mi.
zoki novus:
--- Citat: srsa 01, 04, 2012, 17:07:45 posle podne ---Ма лако би било то објаснити, али њему, као преседнику ffff , тешко је - немогуће, да схвати. На крају крајева зато и јесте председник. lol ha kgk hahaha stri ffff
--- Kraj citata ---
E ako milicija objasnjava onda mora da se shvati(i ko shvati i ko neshvati) ha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju