Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Konopci za vezanje

<< < (12/16) > >>

Srecko Sojic:
hvala na izdasnom odgovoru.  114
za sada cu ipak da se koncentrisem na nabavku osnovne opreme a ove tehnike cu ostaviti za kasnije. naravno sve je ovo vec "copy-paste" u licnom prirucniku za kasnije.

roll4

poljo:
Ajde da te zamoli drug nesto . Za ovu temu 4 stranice su dosta a i zaokruzena je . Postavljaj sledeca pitanja u nove ili vec postojece teme koje su vezane za temu . Nisam administrator ali ... steta je da se izgube kvalitetni odgovori za nekoga ko se tek prijavi .

Kapetan:
12V i neces imati nikakve brige ... 24 volte su komplikovane do zla boga.. jeste tacnp da trosi manje sijalica , ali trazi vise akumulatora sto se opet svede na isto ...

minimum za sidrenje je 3 duzine dubine.. na 5 metara bacas 15 metara ....  ta sidra su sasvim ok , cak po meni i malo preteska za tu ladju ali su povpoljna ne trazi nista vise sasvim su ok ...

ovo sidro sa slike bacaj gde god hoces  (pesak, sljunak, kamen.... ) drzace.. ali ce da zeza ako ga bacas na travu , za travu bacaj drugo sidro

HOGAR:
 ha ha ha ,dakle,nas narod je cudo,od viska glava ne boli.Srecko,to sidro od 20kg i lanac su ti za jednokratnu upotrebu.Ako imas noz,ostar,mozda ces i da se vratis u marinu,u neko doba.Moj camac ima 4,5-5t,i sidro dunfort 12kg i 5m lanca,i molim Boga da ne moram da ga obaram.Ono plug sidro prodaj, a danfort zameni za 8kg i 5m lanca f8 i da sve bude O.K.,moj ti je savet  sajkaca 114

mossi:

--- Citat ---Uz ta sidra je neophodan King Kong kao pomocni mornar ili vitlo.
--- Kraj citata ---

ha ha ha

Moj kolega kad idemo na pecanje odmah naglasi: NEĆU DA BUDEM SIDRAŠ!
Imam neki teg od 18kg i to je zlo božije.
Što kaže Hogar za jednokratnu upotrebu.

44444 od toga.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju