Ko nije plovio,ko nije brodio, taj kao da se upola rodio, kao da je upola živeo. ,, Druga strana vetra ,, Miroslav Mika Antić - Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Imam samo jedan savet. Ima nas još koji planiramo taj put sa različitim plovilima. Polazak je zakazan za 27.07. Ako ti odgovara, pridruži se. :drinks:Ako ipak odlučiš da ideš sam, onda očekujem da nam preneseš svoja iskustva. Biće nam od koristi. :good:
ma druze nema ti tu filozofije samo pamet u glavu i pali ja i drugar smo pre 30 godina sa drvenim cunom i lamom sa 12l mesavine (vratili skoro pola) isli do gradista i natragdoduse natrag su nas vukli ali niko nije savrsenzato samo napred
Citat: zoki novus 26, 05, 2009, 20:36:38 posle podnema druze nema ti tu filozofije samo pamet u glavu i pali ja i drugar smo pre 30 godina sa drvenim cunom i lamom sa 12l mesavine (vratili skoro pola) isli do gradista i natragdoduse natrag su nas vukli ali niko nije savrsenzato samo napred E to će možda i meni trebati, da me neko povuče uzvodno do Belegiša. Moje društvo će tamo na kampovanje a ja sam najdalji (Grocka) pa ko velim možda bi mogao uz neku baržu da se zakačim. Može li malo iskustva na tu temu.. :police: