Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

!!!!!!!!!!!! VELIKI PROTEST !!!!!!!!!

<< < (4/27) > >>

espresso:
novi plakat ce biti u ponedeljak do 15h.

Kapetan:

--- Citat: espresso  23, 05, 2009, 21:34:13 posle podne ---novi plakat ce biti u ponedeljak do 15h.

--- Kraj citata ---

dogovoreno

ujedno dajem rib za redara moze da izglisira sa jednom osobom ..

SALE NB:
Samo da napomenem, ja sam danas prošao sve plakate koje sam nalepio i dolepio sam parče na kojem sam dopisao da se protest zbog regate odlaže za 31. 05.

Na novom plakatu bi valjalo malo izmeniti tekst i dizajn. Ljudi već mahom znaju za protest, dovoljno je ukratko staviti najavu i vreme održavanja uz veliko i uočljivo "Protest"

espresso:
bice drugaciji, obecavam, dajem rec. CTPR.

Barba:

--- Citat: zorter  23, 05, 2009, 19:39:00 posle podne ---Ljudi nema ljutnje ni za sta. Niko nikog nije uvredio ni sa zeljom da se protest odrzi, ni sa zeljom da se ponovi, ali sa zeljom da sve bude ok. Ja sam jos na bolovanju, pa imam malo vise vremena od drugih da budem online, inace kad pocnem da radim, bice druga prica. Barba ja nisam mogao iz Sapca doci u "Vodenicu" na sastanak u 20,00 jer mi treba nesto vise od sat vremena do Bgd i jos pola sata da vas nadjem, pa sastanak pa jos sat i po kuci, pa gorivo, putarina i da ne nabrajam vise. Dogovorili smo se da je ovo udruzenje skup prijatelja vode i nautike i da cemo se dogovarati preko net-a, a uzivo uglavnom vi iz Bgd-a. Nemojmo zbog gluposti izazivati svadju i bes jer nas to nigde ne vodi. Ovo je (bar dosad) izuzetno miran i fer forum, sto bih zeleo da i dalje ostane takav. Moramo shvatiti da je ovo o cemu raspravljmo uglavnom stvar dokolice i slobodnog vremena, pa tako i treba da postupamo. Svi imamo svoje radne obaveze, a ovo nam je samo popuna naseg slobodnog vremena. Tesko je uskladiti slobodna vremena u jednoj porodici sa cetiri clana a kamoli u ovoj nasoj "porodici" od 240 i vise clanova. Valjda cemo nesto uspeti da odradimo na zadovoljstvo svima.
Pozzzzzzz

--- Kraj citata ---

Naravno zorter, nema ovde nikakve svadje. U pitanju je rasprava. Sada citam redosled ovih postova, ispade da se ja i dule nesto kacimo, sto nije tacno, jer se dule itekako potrudio oko prvog protesta, obezbedio camac za novinare, hamer i markere za plakate, a kraju krajeva i benzin za vozikanje novinara. Od tebe definitivno niko nije ocekivao da potegnes do BEG zbog sastanka. Ono sto sam hteo da kazem je da svi ljudi koji su hteli da organizuju drugi protest rade to u slobodno vreme ne zapostavljajuci profesionalne obaveze.  Bas si to i ti napisao.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju