Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

!!!!!!!!!!!! VELIKI PROTEST !!!!!!!!!

<< < (3/27) > >>

colonelo:
Ej ljudi, ajde malo da "spustimo loptu", pa necemo valjda da budemo kao oni sa "onog foruma". Bice vremena za proteste, vazno je da smo jedinstveni, sve se moze dogovoriti. Samo opusteno.

zorter:
Ljudi nema ljutnje ni za sta. Niko nikog nije uvredio ni sa zeljom da se protest odrzi, ni sa zeljom da se ponovi, ali sa zeljom da sve bude ok. Ja sam jos na bolovanju, pa imam malo vise vremena od drugih da budem online, inace kad pocnem da radim, bice druga prica. Barba ja nisam mogao iz Sapca doci u "Vodenicu" na sastanak u 20,00 jer mi treba nesto vise od sat vremena do Bgd i jos pola sata da vas nadjem, pa sastanak pa jos sat i po kuci, pa gorivo, putarina i da ne nabrajam vise. Dogovorili smo se da je ovo udruzenje skup prijatelja vode i nautike i da cemo se dogovarati preko net-a, a uzivo uglavnom vi iz Bgd-a. Nemojmo zbog gluposti izazivati svadju i bes jer nas to nigde ne vodi. Ovo je (bar dosad) izuzetno miran i fer forum, sto bih zeleo da i dalje ostane takav. Moramo shvatiti da je ovo o cemu raspravljmo uglavnom stvar dokolice i slobodnog vremena, pa tako i treba da postupamo. Svi imamo svoje radne obaveze, a ovo nam je samo popuna naseg slobodnog vremena. Tesko je uskladiti slobodna vremena u jednoj porodici sa cetiri clana a kamoli u ovoj nasoj "porodici" od 240 i vise clanova. Valjda cemo nesto uspeti da odradimo na zadovoljstvo svima.
Pozzzzzzz

pavle:
Momci samo opusteno, 31.je sasvim ok.Ima vise vremena za bolju organizaciju.Pa i ako nesto i ne ide kako treba,sta da radimo,valjda je svima organizacija protesta prvi put uzivotu.To je jedno spontano okupljanje uz malo organizacije.Ja bih bas pohvalio ljude koji se trude oko svega.

Kapetan:
@espresso aj please vidi ako moze da bude gotovo u ponedeljak da ja onda ne pravim, uzmi dve napomene jako bitne, design promeni toliko da se ne povezuje sa predhodnim jer je jedan deo plakata sa 24. mozda ostao zaljepljen znaci isto-drugacije sistem ... neke izmene koje ce biti vidjive

@all nema vise kafanisanja, najvise smo pricali ko kako odrzava camac a zvanicni deo sastanka je trajao 20 minuta... znaci ako hocemo sastanak onda imamo www.mojaladja.com/skupstina pa mozemo sve tu , a i sa druge strane stvarno nije fer prema ljudima koji nisu iz beograda... kad ce naprimer vlasinko da dodje na sastanak ?

da bi organizacija bila bolja a i da bismo prilagodili mogucnosti obavestavanje novinara slanje emialova i slicno rade ljudi van beograda, ljudi iz beograda ce biti redari, prijaviti skup, prijaviti GG i slicno..

namerno sam napisao na pocetku ove teme da se jave ljudi koji hoce da pomognu , do sutra  uvece cu dati predlog ko sta treba da odradi , ko je sta obecao do sada i sl ... to nista nije obavezujuce ... ali ako je neko dao rec...

pavle:
 Ja sam vec ranije ponudio camac za redara+da obavestim ljude u marini Makis.Inace sam i za druge stvari na raspolaganju.31.sam na svadbi,al pregovaram sa zenom da odemo tek uvece.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju