Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

!!!!!!!!!!!! VELIKI PROTEST !!!!!!!!!

(1/27) > >>

Kapetan:
posto je 24. otkazan , postavlja se pitanje da li ce biti sledeceg skupa...

da bi se organizovao sledeci skup potrebna je organizacija...

neka u ovoj temi pisu SAMO ONI koji zele da budu u organizaciji....

Moje vidjenje

1 GG mora predati papire (PONEDELJAK)
2 Moramo prijaviti skup (PONEDELJAK)
3 Moramo odrediti DATUM (najkasnije NEDELJA)
4 Moramo uraditi NOV plakat , jer moramo da promenimo izgled (ako vide i treci plakat sa promenjenim datumom pisi propalo) (NAJKASNIJE NEDELJA)
5 Moramo podeliti zaduzenja ljudima (NAJKASNIJE NEDELJA)

ako ima ko sta da doda neka doda ..

Kapetan:
plakat cu zavrsiti veceras ostavicu mesto za datum ...

SALE NB:
Prijavljujem se da pomognem.

Mogu odraditi sve kao i do sada- lepiti plakate, obavestiti ljude iz mog kraja itd.
Mogu obavestiti i novinare, ali ja sam ih i sad obavestio i potpisao se ispod - i ispao neozbiljan!
Ja mogu takođe otići u policiju prijaviti skup, nije mi teško, nije mi daleko. Doći ću iz Banovaca da obavim tu formalnost, ako niko drugi ne stiže!
Mogu prijaviti i GG, ako je problem, ali u Staroj Pazovi  :taunt:

Neću biti redar kao prošli put, jednostavno mi se ne da. Hoću da se opustim i uživam u sledećem protestu.
Toliko!

Barba:
@Kapetan
Papiri za GG su 95% zavrseni. Fale dedini, marketovi i dzerijevi podaci, dedu cu zvati sutra. Kad dobijem podatke iz ove tri LK  poslacu papire na pp da ih ispotpisujes. Posle toga papiri mogu da se predaju. To je trebalo da Deda uradi, ali ne znam kada se vraca. Ako ne dodje do nedelje onda bi Dzeri, Zorter ili Marke trebalo da predaju papire. Ako ne, ovlasticemo nekog ko u ponedeljak moze da ode do Nemanjine. Ja sam do kraja meseca u totalnom haosu.

ПЕЦОВ:
postovani forumasi ovo nema nikakvog smisla.lepo smo se sve dogovorili.i sad otkazano.pa sto sam poslao mailove na adresu 10 novinarskih kuca+ko ce doci sledeci put?imali smo  lepo dovoljno vremena a sad opet ispocetka|i sledece nedelje opet isto.to nema nikakvog smisla.inace uzivam na reci i od virtuelne plovidbe nema nista,ocemo necemo to ne vodi nigde.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju