Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

!!!!!!!!!!!! VELIKI PROTEST !!!!!!!!!

<< < (27/27)

hallamiti:
to nije losa ideja, samo ako registrujes motor od 10 ks a pomocni ostavis npr. ovaj od 40ks, pa ko ce da ti poveruje, jos plus registrovani ti stoji na mestu pomocnog!!! Mozda ovo bude prolazilo u pocetku ali posle...... uf zajebana situacija, kakvi olosi

Barba:
Nema to ko sta da ti veruje ili ne. Zakon je jasan. Ne postoji ni jedna zabrana da u gepeku stojadina drzis ferarijev motor koji ne koristis. Druga je prica ako te zaustave dok koristis motor koji nije prijavljen. To onda jeste prekrsaj.

@mushu

Slazem se sa svim sto si napisao, a ako ti i zvekne glavni motor pa koristis pomocni, pa te jos zaustave i panduri jbg. Mislim da je dovoljno reci im sta se desilo. Ne verujem da ce ti reci trebalo je da veslas. Ima jos jedna caka tu. U dnu plovidbene pise da svaku promenu moras da prijavis u roku od mesec dana, a ti si promenu u tom slucaju izvrsio mozda sat vremena ranije.

deda:

--- Citat: broker975fx  09, 06, 2009, 23:42:30 posle podne ---Ješće Deda neke ćevape :dance:

registracija je opuštena, do sada kad god sam nešto registrovao bila paranoja sa papirima, teh. pregledima, isteklim ličnim kartama, redovima itd.

Ovo danas bilo odlično a što se tiče vesla mogao bi da predložim da se i na njega plaća neki porez, jb :dance:g :drinks:

--- Kraj citata ---
  Ja sam gladan!!!!! :drinks: :dance:

Barba:
Danas sam cuo da se zakon o porezu na upotrebu kojecega ne primenjuje na automobile. Da li neko zna nesto o tome.
Ako je to tacno, onda ne znam sta da vam kazem, da li smo svi mi u ludnici ili je ludnica ostala otkljucana.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju