Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

!!!!!!!!!!!! VELIKI PROTEST !!!!!!!!!

<< < (23/27) > >>

zorter:
I ja mislim da je tako.  :good: Samo oni koji se voze podlezu kontroli.

A sto kaze Sale, dosad na Savi nisu kontrolisali, a za dalje videcemo.

broker975fx:
Ja sutra idem da registrujem na 4. Julu. Prijavio sam se prošle nedelje i neki sam trideseti na redu. Pojma nema šta treba da radim, samo su mi rekli da dođem oko 12h na marinu, biće to moja prva registracija. Porez me ne kači, valjda neće biti preterano zezanja, moram samo veslo da uzjmim, to valjda jedino nemam :sorry:

deda:

--- Citat: broker975fx  08, 06, 2009, 13:46:38 posle podne ---Ja sutra idem da registrujem na 4. Julu. Prijavio sam se prošle nedelje i neki sam trideseti na redu. Pojma nema šta treba da radim, samo su mi rekli da dođem oko 12h na marinu, biće to moja prva registracija. Porez me ne kači, valjda neće biti preterano zezanja, moram samo veslo da uzjmim, to valjda jedino nemam :sorry:

--- Kraj citata ---
  Ako ti budu trazili veslo ja cu da ga pojedem bez sanfa i majoneza!!!! :dance1:  Ponesi plovidbenu i ne diraj Sladju!!! :drinks:

splavarsale:

--- Citat: Kapetan  08, 06, 2009, 01:58:11 pre podne ---zandari ili recna policija ?

--- Kraj citata ---

recna policija

Bane:

--- Citat: SALE NB  07, 06, 2009, 21:46:45 posle podne ---Samo da vas obavestim.
Od ponedeljka počinje puna primena novog poreza za čamce. :sorry: :suicide:
Klasifikacija prema onoj, dobro poznatoj tabeli, uz umanjenje od 10-20-30% za čamce/motore preko 5-8-10 godina starosti.  :wild:

Ako budete uhvaćeni sa neregistrovanim čamcem, sleduje vam poznata kazna za neregistrovan čamac, ali i prijava za utaju poreza. Kazne su paprene.  :diablo:

Nismo se (dovoljno) bunili, sada ćemo platiti - ko bude mogao! :sorry:  :shout:

--- Kraj citata ---

kolike su kazne kad te uhvate a nisi registrovan

ovo za utaju poreza mi nesto ne stoji, ako sam bio registrovan, kako sam to utajio nesto sto ne treba da platim ako ne registrujem?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju