Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

!!!!!!!!!!!! VELIKI PROTEST !!!!!!!!!

<< < (22/27) > >>

zorter:
Njihova zalba ne znaci nista. Prihod od registracije nije neki veliki udeo u finansijama kapetanije. Oni ce samo po sluzbenoj duznosti izvestiti da li se postuje zakon, a onda ce se verovatno pokrenuti masinerija kaznjavanja. A sto se toga tice, mislim da ce najvise kontrole biti na Dunavu, jer su tamo najvece ladje, a i policije ima najvise. Samo kad bi uspeli da se primirimo godinu dana, da niko ne registruje plovila, a i ne izlazi na reke, to bi jedino nateralo na razmisljanje o realnosti.

SALE NB:
Nešto ne verujem da će to tako ići. Nemaju oni dovoljno čamaca da pokriju celi Dunav, a i ne moraju. Napašće beogradske i novosadske marine i to im je dosta. Tu je ionako 60-70% svih registrovanih čamaca i 90% onih iz viših kategorija.  :this: :wild:

splavarsale:
Ne znam kakom je na Dunavu,na Savi leti mnogo i ne kontrolisu,ali od jeseni do proleca ne mozes na vodu a da zandari ne nalete,i bez milosti su.A sto imaju apetit,za medalju,a pamcenje nikakvo,ni jednom da se sete kod koga su zdrali.

p.s. kod mene ni vodu ne dobijaju.

Kapetan:
zandari ili recna policija ?

budens72:

--- Citat: SALE NB  07, 06, 2009, 23:14:56 posle podne ---Nešto ne verujem da će to tako ići. Nemaju oni dovoljno čamaca da pokriju celi Dunav, a i ne moraju. Napašće beogradske i novosadske marine i to im je dosta. Tu je ionako 60-70% svih registrovanih čamaca i 90% onih iz viših kategorija.  :this: :wild:

--- Kraj citata ---

A ko kaže da čamac koji stoji u marini mora biti registrovan ???

Da li kola na parkingu moraju biti registrovana ' Ne ,već samo ona koja se voze....znači samo kad vas zaustavi na putu...tako je i na reci,ako vas zatekne da vozite neregistrovan čamac,onda imaju pravo da napalte kaznu,u marinama mogu da stoje svi neregistrovani čamci

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju