E, ovako treba... > Brodogradnja
Predlog
Kapetan:
evo tule je okacio jedan zanimljiv camac , ali mi nekako uzan , mada ne znam dok ne probam ...
mozda videti sa Apicem da li moze malo siri i u plastici
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,8923.msg96782.html#msg96782
Zoran:
Pobogu Marinkovicu,zasto offujes temu.Ili daj predlog za tip camca ili se malo uzdrzi.
Mozda imas neki interes da to radi tvoj komsija?Kad odredimo tip camca idemo dalje,alo
ovo je forum a ne akcionarsko drustvo.
Zoran Marinković:
:agree:
--- Citat: zoran 21, 11, 2011, 16:46:53 posle podne ---
Pobogu Marinkovicu,zasto offujes temu.Ili daj predlog za tip camca ili se malo uzdrzi.
Mozda imas neki interes da to radi tvoj komsija?Kad odredimo tip camca idemo dalje,alo
ovo je forum a ne akcionarsko drustvo.
--- Kraj citata ---
Pokušavam da razumem šta si hteo da kažeš i baš mi ne ide...
Pričalo se o jeftinom i relativno jednostavnom čamcu, konkretno sam predložio LODKU 14, nisam video jednostavnije...
Pričalo se da se iz jednog kalupa može izvući samo par komada... čista nebuloza
Priča se da je jednostavnije uraditi bez kalupa - možda za nekoga, za većinu nas koji osim dobre volje nemaju nikakvih predznanja...
Nemam nikakvih drugih interesa osim da pokušam da pomognem, i uvek sam prozivan kao demagog pogotovo kada tražim
konkretne odgovore a ne pretpostavke i nagađanja.
Isto tako je i u drugim temama i uvek si imao dijametralno suprotno mišljenje a bez ičega konkretnog osim sopstvenog mišljenja.
Kad god ponudim moguću pomoć u vidu iskusnih stručnjaka ti si prvi koji sve to minira i priča kako smo dovoljno pametni i kako
nam niko ne treba.
Ne bih da dalje zamaram ovaj forum i forumaše, ali nekome više odgovara samo dok je nešto u magli i može da se istakne svojim
"znanjem i iskustvom" a bez i jedne konkretne crte ili cifre i kada se ponudi nešto opipljivo - ne odgovara...
Zoran:
Ma puno toga ne mozes da razumes.Ti ili si bankar ili filozof.
Ali ajde probacu ponovo.Kao prvo smatram da ako je samo gradnja,onda tu malo
posla ima za majstora.Ako nije,pa pusti sve majstoru da uradi.
Sto se tice cene i svega ostalog,kada iskristalisemo sta bi bilo interesantno na-
pravicemo kalkulaciju.
Izgleda da ne zelis da vidis,da ovde na foruma ima i nas koji smo po nesto sami
napravili,ali ne bezimo od strucnog saveta,samo izgleda da nisi bio na casu.
Kada izaberemo sta pravimo,onda ce mo detaljno objasniti kako se sa kojim ma-
terijalom radi.To sam napisao i na pocetku,kada sam otvorio ovu temu.Vise ne zelim da
se raspravljam sa tobom,radi sta ti je volja.
Kapetan:
@Zoran & Zoran
aj malo iskulirajte :pioneer:
Sto se tice kalupa bio sam par puta u Premixu i recimo Panonkin kalup izbaci 15 brodova max... tako mi rekose , posle cega mora novi da se radi ... mozda je njihov kalup loseg kvaliteta ne znam sta je u pitanju ...
Za sada koliko sam video imamo od predloga za camac :
-Primus 14
-Lodku 14
-Apic 13 (by Tule)
da li imamo jos neki pa da razmatramo ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju