E, ovako treba... > Brodogradnja

Predlog

(1/16) > >>

Zoran:

Imam jedan predlog,za ovaj zimski perio.

Posto vidim,da se stalno provlaci zelja za manjim pomocnim camcem,otvorio
sam ovu temu.
                    Predlazem da do nove godine polako diskutujemo,kakav bi nam bio najbolji
pomocni camac,u smislu duzina,sirina oblik i sta ti ga ja znam.Kada sve to lepo utanacimo,
nadjemo gde ima takav plan i kupimo ga za MOJU LADJU.Tu nam pomognu nasi clanovi da
razradimo plan i postavimo ga na sajt.

mossi:
Obično, u ugovoru piše da se PROJEKAT ne može kopirati, umnožavati, preprodavati, ustupati, trećem licu bez odobrenja autora.
Drugim rečima, ne može se okačiti na sajt.

deda:

--- Citat: mossi  19, 11, 2011, 22:27:23 posle podne ---Obično, u ugovoru piše da se PROJEKAT ne može kopirati, umnožavati, preprodavati, ustupati, trećem licu bez odobrenja autora.
Drugim rečima, ne može se okačiti na sajt.

--- Kraj citata ---

A jesi ti cuo za PP?Diskutujemo , izaberemo , i onda ko zeli saljemo na PP!!!

Uostalom , delicemo orginal! :lol:

IKA:
Pošto je reč o pomoćnom čamcu,mislim da je plastika tu u prvom planu.
Sad mi nešto pade ideja , da se organizujemo da napravimo kalup iz kog , ako je dobar može da se izlije desetak čamaca( može i više ako se domaćinski odnosimo prema kalupu).Svi troškovi bi bili dosta manji kada bi se udružilo više ljudi.
Kao pomoćni čamac ja vidim čamce oko 4-m l i širine oko 1,5m .Sve što je veće od toga ,više nije pomoćni čamac, mada ima i onih koji sa većim plovilima za pomoćne koriste dunase,primuse...
Deda postavi fotku zokijevog pomoćnog čamca.Po meni je to idealan pomoćni čamac

mossi:
Deda, sve je jasno ali mora se poštovati Zakon o pirateriji, jer bi neko mogao da dobije krivičnu prijavu.
Ko će kome dati original, da iskopira CD, to je druga priča.
Neću da se mešam, ali koliko ljudi toliko ćudi.
Teško će se naći univerzalno rešenje za većinu članova koji su zainteresovani za pomoćni čamac.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju