E, ovako treba... > Brodogradnja

Predlog

<< < (10/16) > >>

Ignjat:

--- Citat: Kapetan  22, 11, 2011, 02:05:12 pre podne ---Sto se tice kalupa bio sam par puta u Premixu i recimo Panonkin kalup izbaci 15 brodova max... tako mi rekose , posle cega mora novi da se radi ... mozda je njihov kalup loseg kvaliteta ne znam sta je u pitanju ...

--- Kraj citata ---
...onda nije ni cudo zasto su propali ko m... kroz iscepane gace :sajkaca:

Ako se kalup uradi po PS i prema njemu ophodi kako struka nalaze, nema razloga zasto bi isti trajao dugi niz god i odlivaka. Po nekom nepisanom pravilu cena je bar 2,5 x proizvodjacka cena kostanja po kg
Cena izrade camca za proizvodjaca je od 5-8e po kg tezine istog dok je prodajna fabricka cena od nekih 8-9e pa navise...pricamo o ceni plovila u osnovnoj verziji.
Naravno, varijacije u ceni uvek postoje.... :drinks:

Arsa:
Poljo, bio si u pravu.  :lol:

Šta ćeš. Taki smo, kaki smo. Ja sam rešio da se ne upuštam u đavolja posla. Trebaju mi živci.

Kada rešim da se igram samogradnje, zovem Zorana i onda ga drugarski ubedim da mi objasni kako se to radi sas plastiku, pa šta napravim, napravio sam.  :drinks:

Zoran:

Evo ubedi me Kapetane sa dve reci,iskuliracu,po ovoj temi necu vise da se javljam.
Pa koji ti je djavo,ajde molim te objasni mi?Da li ima neka tema a da ja ne offujes.Ne mo-
gu da verujem.Pa uzmi napravi detetu drvenog konja pa onda kreni u rasprave.  :suicide:

Kapetan:
pa sta sam ti ja sada kriv ? malo sam smirio situaciju da ne biste nastavili ...

deda:

--- Citat: deda  21, 11, 2011, 00:11:18 pre podne ---Cini mi se da vec vidim nasta ce ovo da izadje! :lol:

--- Kraj citata ---

Samo da vas podsetim!! :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju