E, ovako treba... > Brodogradnja

Predlog

<< < (7/16) > >>

deda:
Cini mi se da vec vidim nasta ce ovo da izadje! :lol:

zoki novus:

--- Citat: Dule  20, 11, 2011, 23:41:50 posle podne ---kad god resite, ako resite, camac vam je na raspolaganju.

--- Kraj citata ---

ja sam tebe smatrao za razumnog coveka... :smile:

Kapetan:
dule lako je tebi da vozis primusa kada si radnije bio ribar i navikao si se na ribarske camce.. meni je on malo nestabilan moram priznati ...

a o zoranovom Ljupcetu necu ni da pricam , ne znam da li sam ikada bio u nestabilnijem camcu .... ok video sam ga po prilicnom vetru da pici i sve ok .. la nekako mi je nestabilan.

ajde recite kako se uzima kalup pa cu ja zakazati da se sakupimo svi zainterosavni i da "uzmem kalup"...

poljo:

--- Citat: deda  21, 11, 2011, 00:11:18 pre podne ---Cini mi se da vec vidim nasta ce ovo da izadje! :lol:

--- Kraj citata ---

I meni ...ali ...stoicki cekam i pridruzujem se svakoj akciji koja bude imala i trun zdrave pameti .
Kapetane ...bas si licanin , ako nema 100 kg nije dobro

Zoran:
                       Ja sam vam dao link na moju izradu Ljupceta.To sam nesto eksperimentisao.
 Hteo sam samo da vam prikazem da je moguce napraviti manji camac bez kalupa. Nekako
 sam protivan pravljenu kalupa.Narocito sto se ne bi znao gazda,a na dobrovoljnoj bazi os-
 talo.Nekako sam za to  kada izaberemo plan da onda lepo objasnimo kako se pravi od me-
 tala,kako od spera i kako od plastike.Za bilo koji postupak da se uvatite sigurno ce te steci
 dragoceno iskustvo za nesto vece i bolje,pa makar ono bilo i negativno,u smislu da jednosta-
 vno niste za tu vrstu posla.
                        Ali ponovo vam ponavljam ajdemo korak po korak,a ne od kraja ka napred.   

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju