E, ovako treba... > Brodogradnja

Predlog

<< < (6/16) > >>

Zoran Marinković:
 :good:

--- Citat: Dule  20, 11, 2011, 20:06:39 posle podne ---ja imam Primus 14 i odlican je kao pomocni camac.
Mislim da bi siri camac bio samo teret. Kao i duzi.

--- Kraj citata ---

Jedino još da te nekako ubedimo :wild: :triniti: :aggressive: :tommy: :aggressive: da nam pozajmiš i moj komša skine mustru......

Samo to je sve za toplije dane, malo je kasno za plastiku.. :smile:

Arsa:

--- Citat: Dule  20, 11, 2011, 20:06:39 posle podne ---ja imam Primus 14 i odlican je kao pomocni camac.
Mislim da bi siri camac bio samo teret. Kao i duzi.

--- Kraj citata ---

Ma ubedićemo te nekako, makar preko Stanka ili neke  :girl_blum:, da nam pozajmiš taj čamac za izradu kalupa.

A proleće samo što nije. Proslavimo razne slave, nove godine i eto ...  Može da se radi.

Zoran može da bude glavni instruktor za pravljenje kalupa.   :smile:

Do tada treba da se dogovorimo gde ćemo to izvesti, kupimo potreban materijal smislimo neke, eventualne izmene u odnosu na original.

Bilo bi dobro kada bi imali bar orjentacionu predstavu o tome koliko će nas koštati izrada kalupa i posle koliko  bar grubo, košta svaki pojedinačni primerak.

Rad ne računam.

Hajde majstori, dajte nam neku orjentaciju. :drinks:

poljo:
Opet ste poceli da fantazirate i da gledate sitni car . cccc... Nema veze .
"Samo to je sve za toplije dane, malo je kasno za plastiku.." Ne sekiraj se  Zorane M. nece se ovde niko dogovoriti nista do marta svakako . Ako do tada uspijemo da se dogovorimo koja ce dimenzija i oblik korita biti . 

Zoran Marinković:
 :good:

Za sada je to samo jedan od predloga, a izgleda prilično ostvariv. A i ne pravi se račun bez krčmara... :nono:

A i ne bi bilo dobro da se odmah isti dan baš sve izdogovaramo i sve probleme rešimo... :lula:

pa o čemu bi  :wild: :aikido: ....praznu slamu...duga je zima.. :heat: :party:

Zoran:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,1951.msg25664.html#msg25664

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju