E, ovako treba... > Brodogradnja
Predlog
broker975fx:
To je Lodka 14 praktično ljuštura Primusa 14 - prodaje se po ceni oko 850 eur. Ujedno je to najjeftinije nešto što se može dobiti u plastici a da je novo. Dunas odnosno Aqva force je 1050 nov. Ima nekoliko polovnih na prodaju za oko 800 eur. Koliko bi izašla ova udružena varijanta a da svima odgovara a verujem da bi se svi našli u dimenzijama Primusa 14 jer je to baš tipičan pomoćni čamac.
Zoran Marinković:
:smile:
Ako se dobro sećam, moj komšija http://anton-plast.com/elan.html ima u ponudi čamac prepisan od ELANA 401 nov za oko 700- 800 eurića
Ceo svoj radni vek radi sa plastikom, a verujem da ima prostora da se sedne i sa njim porazgovara o bilo kom novom koritu, a on
može da uzme "mustru" i uradi alate. Ko zna, možda se s njim dogovorite i o samogradnji kod njega po njegovim uputstvima pa
bar ne bi bilo promašaja. A on vam je na nekih 70 km od Beograda i na 40 km od N. Sad
HOGAR:
Mislim da je elan 401 tezak,glomazan,i predvidjen je za jace motore,4ks ga jako slabo gura,a koliko sam razumeo,pomocni camac sa malim motorom,ili cak elektro-motorom je ono sto treba.Kao sto znate,ja prodade elan,nije bas za pomocni.Ovaj mali primus pici ko nezdrav sa cetvorkom,tabanas sa izrazenim peskarama,i mislim da je to to
zoki novus:
ma kakav 401 to nije odgovarajuce korito za ovu namenu :nono:
ali primus.. provereno pouzdan..
deda:
Poenta cele price je da za sto manje para dodjemo do koliko-toliko dobrog camca.Za 800 eura nije nikakav problem naci nesto!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju