E, ovako treba... > Brodogradnja
Predlog
deda:
Taj plan je kod Zortera jer mi je neko pametan izbrisao iz kompjutera!! Neces verovati Poljo , i ja sam razmisljao o tom camcu!
poljo:
Valjda imam previse vremena ...od sinoc vrtim planove koje posjedujem a i one koji se mogu skinuti sa neta . Stalno se vraca ista slika koju sam vidjeo ovde na forumu ...Kapetan i neko su to slikali kod Gige u sapcu ...krajnje jednostavan camac koji bi radio posao . Osnovno je da se sjetimo i drzimo na umu da je to POMOCNI camac .
Febo:
i ja sam zainteresovan za pomocni camac. Ajde prvo da se definise koja je to duzina i sirina i koji materijal, pa tad traziti ili projektovati takav camac.
Zoran Marinković:
:drinks:
Ako pogledate PRIMUS 14 koji radi Mlađa iz "TRI PRINCEZE" u klot varijanti, to je koritance nalik onome koje se ovde traži
a svako može da dodaje šta mu je volja.
zorter:
--- Citat: deda 20, 11, 2011, 15:03:31 posle podne ---Taj plan je kod Zortera jer mi je neko pametan izbrisao iz kompjutera!! Neces verovati Poljo , i ja sam razmisljao o tom camcu!
--- Kraj citata ---
Deda, kod mene su bili samo ovi planovi
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,4806.0.html
ali sam i njih izbrisao iz kompa posto sam ih postavio ovde. Druge planove nemam. :nono:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju