E, ovako treba... > Enterijer

Klizna vrata

<< < (5/7) > >>

broker975fx:

--- Citat: IKA  28, 12, 2011, 22:44:45 posle podne ---Brokeru završi li ti ta vrata.Reče kad završiš da ćeš da slikaš, pa pošto meni sleduje isti posao ja čekam sličke. :slow_en:

--- Kraj citata ---

Gotova vrata, kretanje radi krajnje besumno i dobilo se bas dosta na mestu. Ostalo da se rese neke ukrasne lajsne i dihtovanje. Moram da pojurim nesto u fazonu onih guma u tus kabinama ili onih cesljeva u busevima - kacim sliku danas kad se vratim

Kapetan:
oce li slika :)

broker975fx:
Ostao je da se stavi jedan L profil u koji će vrata ta uđu na štoku - dobro će doći za dihtovanje a pozadi treba da se zalepe gume na vrata i dovratak pa kada se vrata zatvore te dve gume dođu jedna pored druge - kao na tuš kabini. Zaključavanje za sada još nisam rešio tj nisam našao bravu sa cilindrom za zaključavanje - ovo što sam gledao je samo bez cilindra ali to ne bi trebalo da bude problem

Pingvin44:
Čučnula i tabla i razvod lepo i sve ali moraju li oni kablovi od antene i one lampe da ti vise ovako ružno.

broker975fx:

--- Citat: Pingvin44  26, 03, 2012, 08:43:55 pre podne ---Čučnula i tabla i razvod lepo i sve ali moraju li oni kablovi od antene i one lampe da ti vise ovako ružno.

--- Kraj citata ---

Ne mora ni izvod od klonje da stoji na komandnom pultu pa stoji 6589
Šalim se - neće stajati tu biće sakriveno za koji dan motiram lampe i ostale stvari

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju