E, ovako treba... > Enterijer

Klizna vrata

<< < (6/7) > >>

Pingvin44:
Za cevke od klonje mi je jasno, radi se.

Kapetan:

--- Citat: broker975fx  26, 03, 2012, 09:12:43 pre podne ---Ne mora ni izvod od klonje da stoji na komandnom pultu pa stoji 6589

--- Kraj citata ---

meni to deluje kao krajnje zanimljivo resenje :)

HOGAR:
 ha

zoke:
Fazon kod kliznih vrata je u tome da kad se zatvore treba da budu ravna sa zidom a ne da stoje pored,jer onda nemozes kvalitetno da zadihtujes ,to jest treba da uklope u zid,Resenje imas na svakom kombiju koji ima klizna vrata i toliko je jednostavno da nepovjerujes, a brave sa ruckom i mehanizmom imas na svakom autootpadu koji ima pomenute kombije ma koje vrste. Jedn a sam radio i fantasticno rade kad se pogleda spolja da nema ruckice reklo bi se da tu i nema vrata  Iko prosetaj do autootpada sve ces tamo uzeti za male pare

broker975fx:
Da to su mi predlagali ali mi je to nešto zvučalo komplikovano - posebno što sam postojeća vrata pretvarao u klizna - ovo je za sada jeftino ispalo ali dihtovanje tek mora da se uradi - za odgore i prednju stranu nije problem jer ulaze u štok ali za zadnju stranu će prva kiša pokazati - probaću da napravim varijantu sa dve gume koje kada se vrata zatvore nalegnu jedna na drugu i tako zatvore zadnju stranu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju