E, ovako treba... > Enterijer

Klizna vrata

<< < (4/7) > >>

HOGAR:
Ja izgleda pricam na eskimskom,pa me ,Brokeru ne razumes :suicide:,upravo,vrata se kace gore na sinu,a bravu za klizna vrata,sa kljucem,sam jedva naso na buvljaku na N.B.G-u

broker975fx:

--- Citat: HOGAR  12, 11, 2011, 19:44:02 posle podne ---Ja izgleda pricam na eskimskom,pa me ,Brokeru ne razumes :suicide:,upravo,vrata se kace gore na sinu,a bravu za klizna vrata,sa kljucem,sam jedva naso na buvljaku na N.B.G-u

--- Kraj citata ---

Ma razumeo sam :good: dole nema šine samo vodjica. Kod ovih je bilo raznih brava ali naravno nisam premerio moju staru, mada kapairam da ova najobičnija od 1.5cm pasuje - cena oko 600-700 rsd. Priča se da ima i kod Buse brava

Zoran:

Ovako nesto.

IKA:
Brokeru završi li ti ta vrata.Reče kad završiš da ćeš da slikaš, pa pošto meni sleduje isti posao ja čekam sličke. :slow_en:

broker975fx:
E nisam još zato i nema slika ali sam uzeo materijal. Udarila ladnoća a još nisam smislio dihtovanje pa neću da zebem - ostavljeno za mart. Kupio sam vrlo robusan mehanizam koji bi trebalo da nosi oko 120 kg. Sastoji se od po 3 para točkova što znači da se na jedna vrata nosi 12 točkova koji se nalaze na vratima i klize po šini za koju su okačeni. Deluju stvarno čvrsto i kvalitetno a cena sa 3m šine i točkići za dvoje vrata su bili oko 50 eur. Radnja na NBG kod arene

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju