E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Umesto svadja,podvala i sl-malo znanja!!!

<< < (3/9) > >>

zorter:
E zemljo Srbijoooooooo !!!

Medo, sta ima lose u grunfovanju? Zar je problem napraviti nesto sto svet nudi lepo upakovano od stvari koje nam se motaju po radionici? Zar uvek nesto mora da se kupi? Ili, zar je problem sto je Dule postavio temu o HHO generatorima? Jednostavno, koga to ne zanima ne mora da ucestvuje u diskusiji. Moze da prati, ako hoce. Niko ovde, koliko ja znam, nije izmisljao toplu vodu, vec je samo pronalazio nacin upotrebe te iste vode u uslovima prilagodjenim za nas.
Ko kaze da su admini glavni u svemu? Zar ne vidis da je mnogo ljudi pokrenulo razne teme, koje ni malo nisu za potcenjivanje. Prelistaj malo stare teme, sa pocetka rada foruma. Videces mnogo toga zanimljivog i originalnog a da nije pokrenuo admin, (recimo: Mezija je pokrenuo temu kako upotrebiti hidraulicni pogon elise preko hidro-motora), a ima jos toga mnogo.
E ta sujeta, o kojoj pricas je problem. Cim admini pokrenu neku temu, to ne valja i padaju najvece kritike, bez obzira na sadrzaj teme. Moze biti i "prava" tema, ali ako je pokrenuo admin,.... onda........

Kapetan:
vidi ja sam skroz ZA, a ima i alata koji mogu pomoci u edukaciji ... ko god misli da moze nesto da doprinese nekim tipom predavanja ja sam za , neka se javi ja cu da obezbedim sve sto treba!

ujedno ko god nema ili ima jako malo iskustva iz nautike , neka pitaju sta ih sve interesuje , jer ovaj sat zato i sluzi ako bude ovih predavanja to ce biti nadogradnja baze ,
a baza su PITANJA !

medvedicibgd:

--- Citat: zorter  08, 11, 2011, 18:37:55 posle podne ---E zemljo Srbijoooooooo !!!

Medo, sta ima lose u grunfovanju? Zar je problem napraviti nesto sto svet nudi lepo upakovano od stvari koje nam se motaju po radionici? Zar uvek nesto mora da se kupi? Ili, zar je problem sto je Dule postavio temu o HHO generatorima? Jednostavno, koga to ne zanima ne mora da ucestvuje u diskusiji. Moze da prati, ako hoce. Niko ovde, koliko ja znam, nije izmisljao toplu vodu, vec je samo pronalazio nacin upotrebe te iste vode u uslovima prilagodjenim za nas.
Ko kaze da su admini glavni u svemu? Zar ne vidis da je mnogo ljudi pokrenulo razne teme, koje ni malo nisu za potcenjivanje. Prelistaj malo stare teme, sa pocetka rada foruma. Videces mnogo toga zanimljivog i originalnog a da nije pokrenuo admin, (recimo: Mezija je pokrenuo temu kako upotrebiti hidraulicni pogon elise preko hidro-motora), a ima jos toga mnogo.
E ta sujeta, o kojoj pricas je problem. Cim admini pokrenu neku temu, to ne valja i padaju najvece kritike, bez obzira na sadrzaj teme. Moze biti i "prava" tema, ali ako je pokrenuo admin,.... onda........

--- Kraj citata ---
Vidi imanjece,pitanje je pre svega bezbednosti kako licne tako i opste,ne moze se bas sve u kucnoj radinosti jer da je tako onda bi vecina bili industrijalci,a ja citam ono sto me interesuje i
nemam nista protiv sto neko postavlja teme iz oblasti koje nisu predmet mog interesovanja,ali seti se samo kad si sam pokrenuo temu o svetlima.Pustimo i hidro pogon i istalo,
neka onom ko zna sta ce s tim,a sta cemo sa svetlima osnovnim stvarima(jos od onomad Dule prozva Zokija koliko mi se cini s pravom) a ima puno toga zaboravljenog.E da se nebi
prepirali oko gluposti evo malo onaj ko zna da se pohvali a onaj ko ne zna da nauci,i upravo sto mnogo cega ima od samog pocetka da bi se setili ajmo malo i unesemo takmicarskog duha
pa da energiju potrosimo korisno a ne na gluposti.

zorter:
Izvini onda, nisam razumeo.

To sa svetlima si u pravu, ali ne verujem da ljudi ne znaju. Vise verujem u nemarnost ili ono nase "ma nema veze, lakse mi je ovako". Vidjao sam ja o crveno svetlo s desne a zeleno s leve strane plovila. Pa sam se u jednom momentu zapitao, da li mozda ja gresim? Da li uopste znam kako treba? A u blizini ni jedno drugo plovilo koje ima navigaciona svetla.

Zato sam i postavio to pitanje, da bih bio siguran u svoje znanje. Jedino nisam znao da pramcano belo svetlo treba da bude u istoj ravni sa bocnim. To jos nigde nisam sreo, a hteo sam da sve bude po PS-u. Takodje sam postavio ptanje i o brodskom WC-u (za sta me stvlada cesto proziva). Ljudi mi objasnili i sad kad ga postavljam vise nema "Joj, kako ovo treba".

medvedicibgd:
Upravo tako ajde ono sto nam stalno treba da obnavljamo kroz neki kviz ili nesto slicno,a za strucnije stvari neka o tome diskutuje onaj ko se razume.Lepse je nego svadja,rasprava u
nedogled gde se na kraju ne zna ko je ustvari bio u pravu a ljudi prestanu da komuniciraju ili odu.Svrha je da nas ima sto vise i da kroz ovo virtuelno druzenje svoje znanje i licne
kvalitete nadogradimo u pozitivnom smeru a ne da bojkotujemo ili omalovazavamo kolege,doduse sto kaze Deda stvar je licnog izbora,al ja ne verujem da je neko ovde dosao
da bi uneo negativnost.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju