E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Umesto svadja,podvala i sl-malo znanja!!!
Kapetan:
medvedicbgd , podrzavam u potpunosti ....
zadnji put kada sma hteo sa Crvenim Krstom da organizujem kurs sapsavanja na vodi niko se nije javio .... al ajd ja sam za :good:
zorter:
Beogradjani (i bliza okolina)
NAPRED, OSTALI ... STOJ :agree:
medvedicibgd:
Ljudi,nisam mislio na nagrade vec da se zanimamo konkretnim stvarima vezanim za vodu i sve oko nje,a da nesto obnovimo a nesto novo i saznamo.Deda ja prvi priznajem da ne znam
i nije me sramota ,a ne znam zasto je problem.Naravno da treba kopati po biblioteci al i to je bolje nego pusta prepiranja oko politike ili biti Proka pronalazac i raditi na necemu sto ne znam
da li moze i teoretski a kamoli prakticno.Hajde da se spustimo na zemlju i zivimo kao sav normalan svet,ne izmisljamo toplu vodu a da ni o vodi ne znamo mnogo toga.Ne moraju
admini biti glavni ima jos tu puno ljudi koji dosta znaju a ne eksponiraju se,pozovite ih,dokle ce nas ubijati ta prokleta sujeta!Ako hocete nauticki sajt,nije to samo majstorije ili novi
tehnicki uredjaji vec teorija vezana za nautiku kao iz udzbenika.Bez te teorije nema ni pocetka.Pozz
Kapetan:
apsolutno se slazem , ali jedan deo ljudi je jednostvano dosao i otisao .... ja recimo imam 5-6 knjiga sa odlicnom tematikom koja svakom od nas moze pomoci na vodi ali iskreno treba mi 2-3 dana da ih isceniram
a ne znam da li ce iko to da cita ...
medvedicibgd:
Odlicno Kep,kad budes imao vremena ubaci ih,ima nas koji i citaju a dobro je i za arhivu,a sto se tice ljudi ma ima sad na forumu 20-tak ljudi kvalifikovanih da mogu biti dobri predavaci,
ali pitanje je da li zele zbog off-a.Gledao sam mnogo foruma slicnih i niko nema ovakav vid edukacije svog clanstva,bili bi prvi i jedinsveni a verovatno bi nam se pridruzilo jos ljudi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju