E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Umesto svadja,podvala i sl-malo znanja!!!

<< < (4/9) > >>

deda:
@doduse sto kaze Deda stvar je licnog izbora,al ja ne verujem da je neko ovde dosao
da bi uneo negativnost.

Kako se razvija situacija vise nisam bas siguran u to!Odjednom se stvorila nekakva negativna energija nicim izazvana!!

A mozda samo umisljam!? :superstition:

poljo:
Ajde Deda , nije nam prvi put. To se tako i desi kad nekome das "malo vlasti " a on se pomami , pa kad narod digne glas protiv onda narod nije dobar .

medvedicibgd:

--- Citat: deda  08, 11, 2011, 19:40:34 posle podne ---@doduse sto kaze Deda stvar je licnog izbora,al ja ne verujem da je neko ovde dosao
da bi uneo negativnost.

Kako se razvija situacija vise nisam bas siguran u to!Odjednom se stvorila nekakva negativna energija nicim izazvana!!

A mozda samo umisljam!? :superstition:

--- Kraj citata ---
Deda nisam nista lose mislio u vezi tvog stava,mislim da ne treba da brines,vecina je pozitivna(mislim na energiju licnu da ne bude dvosmisleno) tako ne se brines!

deda:
Poljo , Medo  sve ja to znam nego moram malko da..bip!!Takav mi bioritam u zadnje vreme!! :taunt:

HOGAR:
Dedo,takav ti je bioritam od kada sam postavio rampu na Savi  :on_the_quiet: :on_the_quiet: ,da ne mozes da fatas sarani,ovdi, :lol: :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju