E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Umesto svadja,podvala i sl-malo znanja!!!
deda:
@doduse sto kaze Deda stvar je licnog izbora,al ja ne verujem da je neko ovde dosao
da bi uneo negativnost.
Kako se razvija situacija vise nisam bas siguran u to!Odjednom se stvorila nekakva negativna energija nicim izazvana!!
A mozda samo umisljam!? :superstition:
poljo:
Ajde Deda , nije nam prvi put. To se tako i desi kad nekome das "malo vlasti " a on se pomami , pa kad narod digne glas protiv onda narod nije dobar .
medvedicibgd:
--- Citat: deda 08, 11, 2011, 19:40:34 posle podne ---@doduse sto kaze Deda stvar je licnog izbora,al ja ne verujem da je neko ovde dosao
da bi uneo negativnost.
Kako se razvija situacija vise nisam bas siguran u to!Odjednom se stvorila nekakva negativna energija nicim izazvana!!
A mozda samo umisljam!? :superstition:
--- Kraj citata ---
Deda nisam nista lose mislio u vezi tvog stava,mislim da ne treba da brines,vecina je pozitivna(mislim na energiju licnu da ne bude dvosmisleno) tako ne se brines!
deda:
Poljo , Medo sve ja to znam nego moram malko da..bip!!Takav mi bioritam u zadnje vreme!! :taunt:
HOGAR:
Dedo,takav ti je bioritam od kada sam postavio rampu na Savi :on_the_quiet: :on_the_quiet: ,da ne mozes da fatas sarani,ovdi, :lol: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju